• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nika - nioo jak widać daja i to nieźle .... dzisiaj mama mi powiedziała ze najbardziej zmierzłe kobiety sa właśnie w ciązy :( nie pocieszyła mnie zbytnio....

reklama
dzien doberek ja wpadlam na chwilke aby wam wszystkim powiedziec ze moja fasoleczka znikla!!!!mam plamienia bezbolesci takze sama zgupjalam i nie wiem co sie dzieje w poniedzialek lece na badania,zero z fasoleczki,ale rozczarowanie boze dziewczyny !!!

Witam,
Jest jedna wstrętna gruba krecha:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(Jestem smutna i zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Muszę to przetrawić:-(:-(:-(:-(:-(

palissa przykro mi bardzo.Współczuję:-(:-(:-(:-(:-(:-(Oby okazało się, ze to tylko plamienie

U mnie też brak @ czyli zapowiadają się kłopoty:tak::tak::tak:Miałam nadzieję, ze się uda:-(:-(:-(A teraz doszły jeszcze nierególarne cykle:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Chyba moje przypuszczenia z brakiem owulki buły dobre:-(:-(:-(
Żle dziś się dzień zaczął:-(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pallisa, Wisienka bardzo bardzo mi przykro - doskonale wiem co czujecie i jak wielkie to rozczarowanie - uda się w następnym cyklu zobaczycie - ale lepiej iść szybko do lekarza dla spokoju świętego

bibinka witaj :-)

moja Ala właśnie skończyła oglądać baśń o syrenkach na mini mini i idziemy się kapać:tak::-).
może wpadnę wieczorkiem,jak mała uśnie:tak:.paaaaa

Wpadam tylko na chwilkę, zdążyłam już wszystkie stronki nadrobić :happy2:
Jedni znajomi pojechali, mąż prasuje a do mnie wpada podrinkować psiapsiółka :-)

Mama - masz po prostu przecudowny ogród! :-)... tapeta oczywiście jak najbardziej w moim stylu:)... pokoje dziecięce też mamy podobneu ehehe :)... tylko Mati ma ściany żółto niebieskie i ma naklejki z motywem rakiet i kosmitów :)

ok koleżanka już dzwoni to ja lecę, pewnie wejdę wieczorkiem to odpisze dalej ;-)

reklama
SORBUŚ- pamietam ,ze chcialas obejrzec fotki mojego ogrodu to zapraszam na strone 1510 tam masz duuuzo fotek:tak::-D

mama myślę,myślę i wymyśleć nie mogę nic konkretnego:baffled:.jak będę miała trochę czasu to napiszę Ci na PW o czym myślę.może wieczorem:tak:
BIBINKA- to czekam na PW:tak:
szczęśliwa ja ci powiem jedno to HORMONY, jutro możesz znów chcieć a pojutrze to moę raczej truskawki a popojutrze to raczej bedziesz smiać sie i płakać itp. Przyzwyczaj sie , to moja rada
bibinko wiatj kochana
Zapmarta szkoda, ze nie jesteśmy styczniówki z tego samego dnia , no ale trudno będę testować w lutym z dużą grupką. Dalej nie mam@???
mama dziękuję za PW
bunia witam
Ja mam do was jeszcze takie pytanko. Jak myslicie, mogę spokojnie się napić%. Ja myslę, ze tak chociaż @ nie przyszła?Pewnei mam jakieś zaburzenia , chole,,,,,,,,,,, i dlatego nie ma ani @ ani fasolki.??????????
WISIEŃKA- prosze bardzo za PW-mam nadziej ze sie przyda i ze o to Ci chodzilo-to znaczy o takie info.???:sorry2:
a co do cyklu to jesli nadal nie ma @ to moze cykl Ci sie wydluzyl i moze owulka byla pozniej i dopiero na dniach test wyjdzie jak trzeba-jesli do poniedzialku nie dostaniesz to ja powtórzylabym test we wtorek:tak:

my po spacerze,teraz Zuza w kąpieli zaraz padnie bo caly dzien na powietrzu a po Niej Domi do kąpania a my do.....:-Dtrenowac bo juz na dniach powinna byc owulka:tak::cool2:

NIKA- a jak u Ciebie udala sie wycieczka do Szwecji??????

LORELAIN- dziekuje bardzo ,staralam sie ,zeby ogrod wygladal tak jak wyglada,a sa jeszcze miejsca gdzie moge dac upust fantazji,ale musze poczekac do nastepnej wyplaty bo w tym m-cu ykozystalam juz przydzial n ogród :))przyjemności z koleżanką

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry