Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Nika - nioo jak widać daja i to nieźle .... dzisiaj mama mi powiedziała ze najbardziej zmierzłe kobiety sa właśnie w ciązy
nie pocieszyła mnie zbytnio....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dzien doberek ja wpadlam na chwilke aby wam wszystkim powiedziec ze moja fasoleczka znikla!!!!mam plamienia bezbolesci takze sama zgupjalam i nie wiem co sie dzieje w poniedzialek lece na badania,zero z fasoleczki,ale rozczarowanie boze dziewczyny !!!
Witam,
Jest jedna wstrętna gruba krecha:--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(Jestem smutna i zła
Muszę to przetrawić:-
-
-
-
-(
palissa przykro mi bardzo.Współczuję:--
-
-
-
-(Oby okazało się, ze to tylko plamienie
U mnie też brak @ czyli zapowiadają się kłopotyMiałam nadzieję, ze się uda:-
-
-(A teraz doszły jeszcze nierególarne cykle
Chyba moje przypuszczenia z brakiem owulki buły dobre:-
-
-(
Żle dziś się dzień zaczął:-wściekła/y:
![]()

BIBINKA- to czekam na PWmama myślę,myślę i wymyśleć nie mogę nic konkretnego.jak będę miała trochę czasu to napiszę Ci na PW o czym myślę.może wieczorem
![]()

WISIEŃKA- prosze bardzo za PW-mam nadziej ze sie przyda i ze o to Ci chodzilo-to znaczy o takie info.???szczęśliwa ja ci powiem jedno to HORMONY, jutro możesz znów chcieć a pojutrze to moę raczej truskawki a popojutrze to raczej bedziesz smiać sie i płakać itp. Przyzwyczaj sie , to moja rada
bibinko wiatj kochana
Zapmarta szkoda, ze nie jesteśmy styczniówki z tego samego dnia , no ale trudno będę testować w lutym z dużą grupką. Dalej nie mam@???
mama dziękuję za PW
bunia witam
Ja mam do was jeszcze takie pytanko. Jak myslicie, mogę spokojnie się napić%. Ja myslę, ze tak chociaż @ nie przyszła?Pewnei mam jakieś zaburzenia , chole,,,,,,,,,,, i dlatego nie ma ani @ ani fasolki.??????????

trenowac bo juz na dniach powinna byc owulka