agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
aga będzie się działo:-)
Kochana będzie się działo będzie,muszę zrobić mężowi obiecany masaż więc pewnie na tym się nie skończy

lecę odiadek odgrzewać także zajrzę do was jeszcze nie długo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
aga będzie się działo:-)

AGNIESZKA- pisalam wlasnie wcz.ze mialam expresNo to super zapowiada się dziś ciekawy wieczór
mama to Tobie @ się już skończyła?
zaczela sie w srode rano a skonczyla w piatek popoludniu
mam nadzieje,ze to nic "zlego" bo po ponad 2 m-ach zablokowania jajnika tak krotko....no ale fakt jest faktem ,ze juz jestem po
BIBINKA- ja bym przemyslala sprawemama no jedno sobie zakupiłam,z soczkiem będzie ,mniam.a nie wiem czy ten mój mały terminator szybko uśnie
.mnie też się marzy domek,mamy działkę,ale nie mogę się zdecydować.wyprowadziłam się z dużego miasta do mniejszego,a teraz na wieś?co prawda ta działka to tylko 8 km od mojego miasteczka,no i jeszcze kwestie finansowe.a zastanawiam się dlatego,że wystawiliśmy tą działkę na sprzedaż i ludzie dzwonią
.
dzialke macie wiec sopro kasy masz do przodu- a jak mieszkanie sprzedacie i dobierzecie kredyt to naprawde dom i ogród to super sprawaz oplat media -jak wszedzie ale nie masz czynszu tylko raz w roku oplate za ziemie to sa grosze
a jak jeszcze to tylko 8 km to juz w ogole
to rzut beretem
;-)pomysl-ja zawsze moge wpasc i zaprojektowac Ci ogród

AGA- u mnie jakbym Ci otworzyla lodowke to mam 2 pólki w samych jogurtach-okolo 30 sztuk-tak jedza-Zuza dzis zjadla 4 Domi 2-do tego po bananie zjedli i Zuza 2 jablka a Domi 1.....musielabym jablon zasadzicmama u ciebie owoce mówisz...znam to u mnie owoce i jogurty z groszkami robią furorę![]()

.jak będę miała trochę czasu to napiszę Ci na PW o czym myślę.może wieczorem
no i udanej randki

Człowiek już nie może a one dalej na chodzie;-)
Dają popalić w ciąży
A co do % to też myslę że tak