M
motylek1135
Gość
mama miłej przygody
maran piękna córeczka
A mi węzły chłonne spuchły ;/

maran piękna córeczka
A mi węzły chłonne spuchły ;/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a nóż sie przyda

ale zaraz podzialamy i jak by nie bylo bedzie na pająka
;-)fajnie,ze Ale juz spi to teraz piwko i luuuuzik:-)
ale wróóóóóóóóóóóce;-)
.M lubi swoją pracę,pomijając biurokrację i takie tam.ja bym na Twoim miejscu nie nosiła Karolka,lepiej chuchać na zimne.wiesz,moja Ala przechodziła wszelkie fazy z usypianiem,mimo,że od urodzenia spała w swoim łóżeczku.na przykład nagle ,jak miała z rok i 3 m-ce ubzdurała sobie usypianie w wózku,skąd nie wiem,bo nigdy jej tak nie usypialismy
.minęło jej szybko,a ja się do tego przyczyniłam,bo bym zdarła panele w pokoju
.teraz juz wiem,że to tylko dziecko i musi swoje fazy przejść,ale wtedy tez się wkurzałam
h
aga to czekasz na swojego i romantic evening??:-)

.na męża warto poczekać:-).ja mojego wczoraj rano widziałam,a zobaczę dopiero jutro wieczorkiem...mam nadzieję,że dojadą bezpiecznie,bo w tamtą stronę jechali i jechali i kory straszne przez tą wielką wodę.
heheaga dzięki.na męża warto poczekać:-).ja mojego wczoraj rano widziałam,a zobaczę dopiero jutro wieczorkiem...mam nadzieję,że dojadą bezpiecznie,bo w tamtą stronę jechali i jechali i kory straszne przez tą wielką wodę.
a u mnie burza się czai,błyska,trochę grzmi,ale nic wielkiego.pewnie jak nagle gruchnie ,to wyskoczę ze spodni![]()
bibinko a sama jesteś w domu
bo wiesz jak zgubisz spodnie to lepiej żebyś była sama ;-)