• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
bibinka, ja najchętniej w ogóle bym nie prasowała, ale moja durna pralka tak miętoli ubrania, nawet na najniższych obrotach, że jeansy muszę prasować :eek:

agnieszka, dziewczyny pewnie mamie05 pozazdrościły i nie chcą w tyle zostawać ;-)

Jol wszystko możliwe i Ja jej też zazdroszczę dlatego dziś popajączkuję sobie również ;-):-D
motylku myślę że jak wróci marylka to Ona opisze dokładnie "pająka" :)

Ostatnia edycja:
agnieszkakk, pajączkuj, pajączkuj śmiało ;-) ja zjadłam już na 'kolację' 4 kanapki, duży kisiel i teraz poprawiam ciastkami, więc o sprawności pajączka mogę zapomnieć :-p zostaje mi wielorybowanie ...

swoją drogą, bardzo lubię karmić małą piersią, ale męczy mnie już ten apetyt ... konia z kopytami bym zjadła i dalej by mi było mało :eek: dobrze, że wszystko idzie w mleko a nie w tyłek, bo bym chyba 2 kg dziennie była do przodu ...

Ja jeszcze nie. Zastanawiają mnie te rangi użytkowników (Zadomowiona, Fanka) ile postów trzeba mieć na następną range. Nigdzie nie mogę tego znaleźć.
Głowa mnie boli cały dzień dzisiaj. Może to od pogody? Brałam prochy i mi nie przechodzi.

Ja jeszcze nie. Zastanawiają mnie te rangi użytkowników (Zadomowiona, Fanka) ile postów trzeba mieć na następną range. Nigdzie nie mogę tego znaleźć.
Głowa mnie boli cały dzień dzisiaj. Może to od pogody? Brałam prochy i mi nie przechodzi.

Motylku nie mam pojęcia skąd to się bierze...może to zależy od liczby postów i czasu jak długo jesteś na bb.Myślę że może nasza Sol będzie znała odpowiedź na to pytanie także jak tylko się pojawi spytaj się a może Ci odpowie :blink:
A na ból głowy najlepszy jest sen...więc może odpocznij:)

reklama
agnieszko zaraz odpoczne. Mój mąż jutro po mnie przyjeżdza. Tak nawiasem mówiąc to stęskniłam się za nim.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry