• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witajcie dziewczynki :-D ja przy śniadanku i kawusi :-)

szczęśliwa- fajnie że się wyprowadzacie i fajnie, że Krzysiek zmienił postępowanie :tak: widocznie takie chwilowe to było- może się przestraszył i tak nerwowo zareagował? nie warto wspominać :-D ważne że się zmienił

marylka- super że kotek daje radę :-D no i mężuś zarządził o weterynarzu , ładnie :-) pewnie mimio alergii też mu w serducho mały kociak zapadł- faceci jednak czasem maja ludzkie odczucia ;-) :-p

małapralinka- jak ty to zrobiłaś, że tyle schudłaś? mnie to też czeka, ale najpierw wizyta u endokrynologa- od lutego czekałam i jutro idę wkońcu. zobaczymy czy coś znajdzie, czy po prostu muszę się wziąć za siebie. ogólnie w ciągu roku przytyłam ponad 30kg :szok: i nie wiem dlaczego- tak samo się odżywiałam, słodycze raczej rzadko, bo dbam o ząbki (ze słodyczy to nie odmówię nigdy cukierkom różanym :-D ). najprawdopodobniej organizm zatrzymuje mi wodę. ale jak to jest, że w ciągu miesiąca człowiek tyje tyje tyle, że mu się rozstępy na rękach robią? przy diecie kopenhaskiej schudłam 1kg- a zwykle się chudnie ok.7. ćwiczenia też nie działają. zobaczę co lekarz powie i najwyżej wezmę się za sibie jeszcze bardziej :tak: a tobie gratuluję takiej straty wagi. ja co prawda mam 183cm wzrostu, ale i tak po mnie widać że gdzieniegdzie mam o dużo za dużo ;-)

ale się rozpisałam- znowu tylko o sobie. obiecuję poprawę :sorry:

Juz po prysznicu ale do 10 jeszcze z Wami posiedze, jakiegos lenia do sprzatania mam:-p
Kochana wiesz ze to wcale nie bylo trudne??
Cale zycie sie katowalam, diety, kombinacje, i efekty jojo...

A tu zaczelam stosowac to o czym kazdy wie le trudno to wprowadzic w zycie..
Zaczelam jesc regularnie, nie podjadac miedzy posilkami.
Jadlam slodycze,lody i inne smakolyki ale wszystko co bralam do buzi traktowalam jako posilek...
4-5 posilkow dziennie co 2.5-3 godziny.
Wiadomo ze nie zawsze bylo to realne. Ale np nie mialam mozliwosci zjesc drugiego sniadania to kupowalam naszybko malego kubusia i juz cos na zaladku bylo;-)
Jesli potrzebowalabys jakiejs pomocy w tej kwestii sluze rada.

Aguś , Bunia - ja jak pracowałam w Urzędzie Stanu Cywilnego musiałam znać prawo cywilne rodzinne a po 2 miałam kierowniczke -prawnika wiec troche sie orientuje a po 2 nie dam sobie wciskac takich ciemnot ..... wiesz gdyby nie był taki bezczelny to bym mu tak nie powiedziała a że to tuman i pisząc umowe nie wie sam co w niej napisał to jego problem ....... :) koleś jest młodszy ode mnie o dwa lata a zachowuje sie jakby dopiero wyszedł z podstawówki ..... powiedziałam mu ze niech sie cieszy ze ja mu tych wszystkich rurek nie powyrywam ze ścian bo na to zasługuje .... ale bojler mu zabieram .....

Aguś , Bunia - ja jak pracowałam w Urzędzie Stanu Cywilnego musiałam znać prawo cywilne rodzinne a po 2 miałam kierowniczke -prawnika wiec troche sie orientuje a po 2 nie dam sobie wciskac takich ciemnot ..... wiesz gdyby nie był taki bezczelny to bym mu tak nie powiedziała a że to tuman i pisząc umowe nie wie sam co w niej napisał to jego problem ....... :) koleś jest młodszy ode mnie o dwa lata a zachowuje sie jakby dopiero wyszedł z podstawówki ..... powiedziałam mu ze niech sie cieszy ze ja mu tych wszystkich rurek nie powyrywam ze ścian bo na to zasługuje .... ale bojler mu zabieram .....
I dobrze też bym mu zabrała :tak::-D:-D

A to zdjęcie dla tych które lubią koty :tak:
Znalazłam na flogu :tak:
;** - Fotoblog pomadka25.flog.pl

Przywitałam się już coprawda ale mogę jeszcze raz bo jakos chyba bez echa pierwsze przywitanie przeszło:)

Malapralinka gratuluję zrzucenia wagi! Ale głównie to determinacji i konsekwencji! tez bym tak chciała...

Co do Wisieńki szkoda że ani @ ani drugiej krechy... Ja tak miałam kilka razy:( Może jej się faktycznie cykl poprzestawiał przez stresy starankowe??

U mnie cos się wlaśnie chmurzy:( Ale wsio mi jedno bo w pracy..
hej mnia sorak ale ja sie jeszcze nie do końca obudziałam :) taka zadzumiona jestem :) więc witaj :):):)

a co do sklepu i utargu to tak nie bardzo ostatnio co prawda nie ma jeszcze tragedi (odpukać ) ale nie jest najlepiej ponizej normy no ale mam nadzieje że w końcu sprzedaz wróci do normy

sergeevna

Znam to doskonale...
Ja przed slubem sie cieszylam bo na kopenhadzkiej schudlam 7 kilo... potem w ciagu roku przybylo mi jakies 15...
Teraz wiem jakie popelnialam ledy...Traz nareszcie jadlam co chcialam i chudlam, nie katujac sie...
A kiedys dolowalam sie ze jestem gruba i na to musialam zjesc kanapeczke zeby sobie humor poprawic...
Bledne kolo

I bylo by wszystko nadal ok, gdybym od czasu do czasu nie podladala w nocy...

Witam wszystkie staraczki i zafasolkowane już dziewczynki :-)
oj ale jestem nie przytomna poszłam spać po 3 ale czy to coś dało hmm chyba nie bo i tak nic nie umiem z tego co miałam się nauczyć na jutro jakaś ciemna masa się ze mnie zrobiła:-p

o wisieńko to nie dobrze że ani kresek ani @, ja nadal nie mam @ ale u mnie to dopiero jeden dzień:-(
szczęśliwa Ty nam się tak nie forsuj !!!!

hihi jaki suwaczek mi się zrobił 11 miesięcy, 4 tyg i jeden dzień do testowania o nie tyle czekać to ja nie będę:-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie staraczki i zafasolkowane już dziewczynki :-)
oj ale jestem nie przytomna poszłam spać po 3 ale czy to coś dało hmm chyba nie bo i tak nic nie umiem z tego co miałam się nauczyć na jutro jakaś ciemna masa się ze mnie zrobiła:-p

o wisieńko to nie dobrze że ani kresek ani @, ja nadal nie mam @ ale u mnie to dopiero jeden dzień:-(

hihi jaki suwaczek mi się zrobił 11 miesięcy, 4 tyg i jeden dzień do testowania o nie tyle czekać to ja nie będę:-p:-p:-p

Czyli wszystko u Ciebie na dobrej drodze, trzymamy kciuki;-)
A z testowaniem to rzeczywiscie,cchybaze to bedzie testowanie juz po porodzie:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry