agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Monia a dlaczego wróciliście do Pl ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
witajcie dziewczynkija przy śniadanku i kawusi :-)
szczęśliwa- fajnie że się wyprowadzacie i fajnie, że Krzysiek zmienił postępowaniewidocznie takie chwilowe to było- może się przestraszył i tak nerwowo zareagował? nie warto wspominać
ważne że się zmienił
marylka- super że kotek daje radęno i mężuś zarządził o weterynarzu , ładnie :-) pewnie mimio alergii też mu w serducho mały kociak zapadł- faceci jednak czasem maja ludzkie odczucia ;-)
![]()
małapralinka- jak ty to zrobiłaś, że tyle schudłaś? mnie to też czeka, ale najpierw wizyta u endokrynologa- od lutego czekałam i jutro idę wkońcu. zobaczymy czy coś znajdzie, czy po prostu muszę się wziąć za siebie. ogólnie w ciągu roku przytyłam ponad 30kgi nie wiem dlaczego- tak samo się odżywiałam, słodycze raczej rzadko, bo dbam o ząbki (ze słodyczy to nie odmówię nigdy cukierkom różanym
). najprawdopodobniej organizm zatrzymuje mi wodę. ale jak to jest, że w ciągu miesiąca człowiek tyje tyje tyle, że mu się rozstępy na rękach robią? przy diecie kopenhaskiej schudłam 1kg- a zwykle się chudnie ok.7. ćwiczenia też nie działają. zobaczę co lekarz powie i najwyżej wezmę się za sibie jeszcze bardziej
a tobie gratuluję takiej straty wagi. ja co prawda mam 183cm wzrostu, ale i tak po mnie widać że gdzieniegdzie mam o dużo za dużo ;-)
ale się rozpisałam- znowu tylko o sobie. obiecuję poprawę![]()

I dobrze też bym mu zabrałaAguś , Bunia - ja jak pracowałam w Urzędzie Stanu Cywilnego musiałam znać prawo cywilne rodzinne a po 2 miałam kierowniczke -prawnika wiec troche sie orientuje a po 2 nie dam sobie wciskac takich ciemnot ..... wiesz gdyby nie był taki bezczelny to bym mu tak nie powiedziała a że to tuman i pisząc umowe nie wie sam co w niej napisał to jego problem .......koleś jest młodszy ode mnie o dwa lata a zachowuje sie jakby dopiero wyszedł z podstawówki ..... powiedziałam mu ze niech sie cieszy ze ja mu tych wszystkich rurek nie powyrywam ze ścian bo na to zasługuje .... ale bojler mu zabieram .....

hej mnia sorak ale ja sie jeszcze nie do końca obudziałamPrzywitałam się już coprawda ale mogę jeszcze raz bo jakos chyba bez echa pierwsze przywitanie przeszło
Malapralinka gratuluję zrzucenia wagi! Ale głównie to determinacji i konsekwencji! tez bym tak chciała...
Co do Wisieńki szkoda że ani @ ani drugiej krechy... Ja tak miałam kilka razyMoże jej się faktycznie cykl poprzestawiał przez stresy starankowe??
U mnie cos się wlaśnie chmurzyAle wsio mi jedno bo w pracy..

Witam wszystkie staraczki i zafasolkowane już dziewczynki :-)
oj ale jestem nie przytomna poszłam spać po 3 ale czy to coś dało hmm chyba nie bo i tak nic nie umiem z tego co miałam się nauczyć na jutro jakaś ciemna masa się ze mnie zrobiła
o wisieńko to nie dobrze że ani kresek ani @, ja nadal nie mam @ ale u mnie to dopiero jeden dzień:-(
hihi jaki suwaczek mi się zrobił 11 miesięcy, 4 tyg i jeden dzień do testowania o nie tyle czekać to ja nie będę![]()