Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
MAMA - pewnie że spokój ...... a tego nam teraz najbardziej potrzeba ..... ja tam jestem dobrej myśli 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i masz racje-najwazniejsze jest zeby tez byc z rodzina bo jak sie wciaz z mężem mijaliście to .... nie fajnie tak
i trzymam kciuki zeby udalo Ci sie zajść i szczesliwie donosic
;-)

mama- u mnie słonko wyszło i jakoś takoś jest. choć obudziłam się tak zdołowana, że nawet kociak przytulaśny mi humoru nie poprawił. ale odpaliłam lapka, weszłam na BB i od razu lepiejmięsko mi się dopiero rozmraża, bo małżyk z zamrażarki dał do lodówki i ani trochę nie zmiękło- swoją drogą istny geniusz. zwykle mięsko dajemy w misce NA lodówkę, żeby koty nie ukradły, a on dał DO i nie wyczuł różnicy
tego też próbowałam i nico. ja raczej nie podjadam. częściej zdarza mi się wcale nie jeść, a żeby te 5 posiłków dziennie było to musiałam się zmuszać. teraz jem śniadanie ok. 8- jakąś kanapkę, potem ok 12 ugryzę owoca, o 15:30 mamy obiad, a ok. 18 jem zwykle płatki kukurydziane. i nic. w sumie to zawsze tak jadłam a mimo to przytyłam i czuję się jak wieloryb. nawet jeżdżenie na rowerze nico nie dało- mam stacionarny w domu, bo na normlany nie ma czasu, a tak w czasie mojej jazdy ugotuję obiadjeśli masz jakieś porady to bardzo proszę- możesz wysłać na priw
ja też trochę się na prawie znam- uczę się na administracji i z prawa tam jest najwięcej, i powiem ci, że bardzo się przydaje taka wiedza, bo się człowiek nie da w nic wkręcić i naciągnąć. a bojler zabierz- wkońcu to wasz i idzie go zabrać nie demolując mieszkaniażyczę powodzenia
![]()
) oj czeka mnie ciężka przeprawa z tym moim futrzakiem. on na swój psi sposób ma ADHD 

swoja drogą, znalazłam w necie niedawno coś takiego jak 3 minutowe odchudzanie. Stosowałam kilka dni i dawało efekty, ale że durna jestem i mało systematyczna (zawsze znajdę jakieś powody) to przestałam. Ale chyba wrócę do tego systemu. Może miałabyś ochotę spróbować ze mną, zawsze to byśmy się motywowały wzajemnie
A może i bunia do nas dołączy?
poczytajcie sobie na 3 Minutowe Odchudzanie - Jak Szybko Schudnąć jeśli chcecie to ja kupiłam ten program od babki i mogę wysłać Wam na maila