• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja upatrzyłam kilka bluzek na siebie na allegro i kusi mnie, by zakupic :-D:-D:-D
Co myślicie o tej bluzce?
monaco_s4_part1__MG_3605.jpg

Ewcia też mierze tempkę :-D:-D ale ja o różnych porach i wcale nie staram się o bobasa ale tak o sobie mierzę :-D:-D:-D a bo mam poradnię załatwic i ciekawa jestem co babka powie mi na to wszystko no i nie wiem jak to jest z mierzeniem tempki, gdy pracuje sie na zmiany. Muszę babki zapytac co by wiedziec na przyszłośc, na wypadek staranek się o bobaska

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pysia ładna bluzeczka:-)
ewcia czytałam o ginku, zobacze ja sprawdzi się ten nowy, sliczny suwaczek:-)
mama pojawiasz się i znikasz:-p
Dziewczyny nie pokazujcie tyle ciuchów bo ja nabieram ochoty a wypłata 5 tego!!!!:-D:-D:-DMoże nie bedziemy głodni:-D:-D:-D

Pysia- bluzeczka super i kolorek śliczny
ja uciekam bo mój piłkarz wraca do domku ehhh tak fajnie mi opowiadał ze az mi smutno ze nie mogłam tam być ....ale bedzie okazja w sobote to jak bede dobrze sie czuła to smigam z nim:):)
Pa kochane milusiego wieczorku wam zycze i dobrej nocki:):)

Fiolka też mi się strasznie podoba ta bluzeczka. Mam też kilka innych ale nie kupię kilka o różnych kolorach bo to bez sensu. Może napiszcie, która jest naj :-D:-D
Zobacz załącznik 249569Zobacz załącznik 249571
Ewelina, momento. Za parę chwil wrzucę linka
pencil.png

Ewelina
oto i link do tej pięknej bluzeczki. Ta co wstawiłam zdjęcie kolor najpiękniejszy prawda? ;]
Lorelain zaraz oblukam co Ty wstawiłaś :]
Wisieńka, ja faktycznie chyba za delikatna jestem że co trochę grzybicę łapię. eh Tyle lekarstw, nowy lekarz długo nie miałam gdy zmieniłam lekarza ale nawet i to nie pomogło

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A ja upatrzyłam kilka bluzek na siebie na allegro i kusi mnie, by zakupic :-D:-D:-D
Co myślicie o tej bluzce?
Zobacz załącznik 249563

Ewcia też mierze tempkę :-D:-D ale ja o różnych porach i wcale nie staram się o bobasa ale tak o sobie mierzę :-D:-D:-D a bo mam poradnię załatwic i ciekawa jestem co babka powie mi na to wszystko no i nie wiem jak to jest z mierzeniem tempki, gdy pracuje sie na zmiany. Muszę babki zapytac co by wiedziec na przyszłośc, na wypadek staranek się o bobaska

Jak dobrze pamiętam, to po 3 godzinach spoczynku czy jakoś tak. Ja jak na razie także się jeszcze nie staram, ale poznaję swój organizm ;)
A poradnia do nauk przedmałżeńskich potrzebna?? My na szczęście nie musieliśmy tam chodzićZobacz załącznik 249572:-D:-D:-D

Będę uciekać. Do juterka. Pa

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry