ewelina28
Dum Spiro Spero...

Ja chciec ta bluzka 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja chciec ta bluzka 

zapomniałam no ale teraz już masz XOXOmoda (007) Bluzeczko Tunika Przypinka Gratis (1040299458) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy 

Ewelina tak Ci wklejam tego linka, że aż nie wkleiłam z tego wszystkiegozapomniałam no ale teraz już masz XOXOmoda (007) Bluzeczko Tunika Przypinka Gratis (1040299458) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Lorelain, bluzeczki cudne. Już kiedyś wypatrzyłam tą figl z kokardkami i mi się strasznie spodobała. BUFKI I FALBANKI! MUSISZ JĄ MIEĆ !!! S (1054486295) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy tą tez cudną wynalazłaś
ma ktoś jeszcze jakieś upatrzone ciuszki?

;-);-)

Będziemy wszystkie z BB paradowac w tych bluzeczkach 

i wklejac zdjęcia która ładniej wyglada 

i polecasz nam ten wosk? 

Dziewczyny nie było mnie chyba z 2 dni więc odpuszczam sobie czytanie bo chyba tak i tak nie była bym w stanie tego wszystkiego okiełznać... póki co napastuję mojego męża i nawet mi to wychodzi 
ciekawe czy będzie owocne to wszystko .... nadziei sobie za bardzo nie robię ostatnio staraliśmy sie 8 miesięcy. Pozdrawiam was bardzo serdecznie ściskam kciuki za fasoleczki!

Hej - ja jestem śnięta dzisiaj i jeszcze Karola dokazuje. Wizyta ok - mama po łbie nie dostanie :-) Fasolka jedna - serduszko bijące jedno - sobie posłuchałam już :-) A to moja kruszyna :-)
Wybaczcie ale spadam zaraz kłaść Karolę a potem siebie jak nie zasnę pierwsza![]()