Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
LORLAIN- no dokladnie,pomarańcz trzeba przemalowac:-)a lampyz Ikea wlasnie po to maja byc-zeby wieczorkiem robic klimatMama - kuchnia cudna, kolor faktycznie do przemalowania;-)... ja chce podobny kolor mebli, ale powiedz mi jeszcze kochana jakie ty masz do nich podłogi? ( chodzi mi o odcień ).
Te lampy z ikea sa fajne, ale wiadomo one za dużego światła nei dają i one sa raczej po to żeby zrobić nastrój w pokoju. Ja mam za mały salon i będzie lapa wisząca, bardziej żyrandol , ale nowoczesny ( juz upatrzylam), do kompletu są trzy lapy wiszące nad stołem i chce jakąs lape stojącą koło kanapy, ale raczej też pożądną.
ja mam w kuchni plytki w kolorze pistacji/ seledyn- takie pomiędzy i lampa w kuchni i takim samym odcieniu zieleni 2-punktowa
mam w kuchni 4 kwiaty zielone wiec wszystko ladnie pasuje
;-)MONIA 55 - NO WIDZISZ a ja od 5 m-cy nie pracuje,w domu sprzatam kazdego dnia wiec nie mam duzo pracy bo robie to systematycznie,kompa mam wlaczonego ,robie swoje i o jakis czas patrze co u Was a w weekend jk jestesmy cala rodzinka to prawie sie nie udzielem,ale w tyg.jak Zuza w przedszkolu i mam tylko Dominika to daje rade,syn czesto bawi sie w ogrodzie a ja sprzatam ,wstawiam prnie,gotuje obiad i pisze z Wami:-)da sie to zrobic jak sie jest uzaleznione od BB :-)Witam się porannie
I od razu
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH MAMUŚ! OBECNYCH I TYCH PRZYSZŁYCH
Niestety ale nei udało mi się już wczoraj wejśc![]()
Mama jak Ty to robisz że masz czas na zajęcie się dzieciakami i domem i jeszcze piszesz?? Ja wracam z pracy ok 18, zdążę coś ogarnąć w domu, ugotować, a jak wraca mężus to coś tam razem robimy i kurcze nigdy nie mam czasu spokojnie sobie na kompie posiedziec... A ostatnio odką siostry malutki synek jest w szpitalu w warszawie (2 godz drogi od nas) i oni tam z mężem sa , ja się cześto zajmuję ich 3-letnim synkiem, który mieszka teraz u moich rodziców... I juz wtedy to przychodze do domu i padam
A teraz jeszcze mój szczeniak ma okres buntu itrzeba się nim zająć
Także niestety ale nie uda misię za cholerę byc na bieżąco(((
Mama, Ewcia Powiedzcie gdzie te wasze zdjęcia to obejrzę

Obrotna babeczka z Ciebie jest ;-)