• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wszystkim mamom obecnym i przyszłym w tym pięknym dniu :-)
784.jpg

Dzięki dziewczyny - mam nadzieję że wszystkie się zarażą :-D A widok super :-D

A ja dzisiaj wstałam o 6.30, przetrzymałam moje dziecię do 7 żeby jeszcze pospała i wyszłyśmy 10 min po Marcinie (znowu pojechał) bo musiałam sobie badania krwi zrobić :dry: A w laboratorium jak zwykle kolejka na kilometr ale powiedziałam że w dupie to mam - zebrałyśmy się we trzy ciężarne i weszłyśmy bez kolejki - a co :-p Ja na dodatek z Karolą byłam to mnie pierwszą puściły :-D A jak wyszłam to się zdziwiły że tak szybko - bo rzeczywiście pieronem mi pobrała a ja tam siedzieć nie chciałam więc szybko spyliłam :-D Karola już w przedszkolu. A ja siadam do poprawiania pracy - co by nie było w piątek/sobotę muszę oddać do dziekanatu :tak:

Sol Witaj:)
Piękne zdjęcie fasoleczki :tak:

Monia hejka!

...a mnie dziś głowa pęka,muszę proszki jakieś zapodać.
Zmianę pogody mamy,troszkę się ochłodziło i słonka nie ma.Jak dla mnie ok bo w pracy jest chłodniej.

SOL- to pisz ladnie,zebys zdazyla:tak:a widok na fotce super i fajnie juz widac jak na 6 t.c.:tak: to mowisz ,ze bylas dzielna przy pobraniu i nie tulalas sie ze ścianą;-):-)fajmie,masz to za soba-do nastepnego razu;-)

Dziendoberek dziewczynki...

Wyslalalm Wam na prv na temat mojego chuudniecia, czyli skrot mojego jedzonka

Jesli kogos ominekam to przepraszam i prosze o prv;-)

Dzisiaj nie dam rady juz nadrobic bo jednak ide do pracki,przyszlam tylko na kawusie:tak:

Rodzice wczoraj przyjechali z wycieczki do przyjaciolki z Austrii i przywiezli 4 worki ubran:-)

Mama - chodziło mi o podłogę w salonie tez do mebli wenge hihi, ale już w innym miejscu napisałaś, że masz ciemną, ja właśnie chce w miarę jasną, ale pasująca do ciemnych mebli wenge i nie wiem jaki odcień dobrac, żeby się nie gryzło.

Aga
- u mnie pogoda niezmienna od kilku dni, czyli jest brzydko, ponuro, an niebie chmury i czekam kiedy lunie :-(

Sol - miłego poprawiania :-)

Mati dopiero wstał, więc ja ide mu dac sniadanie, potem puścić pranie, odkurzyć, pomyć naczynia po śniadaniu i już bede mogła z wami popisać ;-)
a no... jeszcze chomikowi musze trociny zmienić :sorry2:

Czesc

Mama no niestety stres znów pokonał mojego M. nie przypuszczałam, ze to będzie takie nie do przeskoczenia. Dlatego cykl czerwcowy odpuszczam, bo nie zdążymy (choć zaplanowałam, ze będę pić ziółka), a stymulacje zaczniemy w lipcu.
Idę coś poczytać co u Was :)

U mnie też ta pogoda taka nijaka ale w sumie i tak chodzę w tygodniu do pracy to jak dla mnie to może być brzydko.
Głowa mi pęka:-/masakra jakaś...
Mam nadzieję że w weekend będzie cieplej bo zapowiadają się 3 dni wolne weekend + poniedziałek także przydałoby się troszkę słonka:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry