Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ah !!!
Powiedzcie mi, że mam nie kupować testu 9 dni przed spodziewaną @ okrzyczcie mnie !!! Zaczyna się comiesięczna odwałka w moim mózgu ... a raczej miejscu na mózg ... Ide się zbić !!!

i tak ci nic nie wykaże teraz i tylko się niepotrzebnie zestresujesz
Ja od swojej starej ginki usłyszałam, że jak chce być w ciąży, to muszę sobie znaleźć dobrego specjalistę od leczenia niepłodności i prowadzenia ciąż wysokiego ryzyka
fakt, że staraliśmy się 10 m-cy, ale to i tak dużo krócej niż się nastawialiśmy a sama ciąża przebiegła super ... nowa ginka postawiła na naturę, nie dała żadnych leków na podtrzymanie i miała rację ... ale ile ja się nadenerwowałam przez niepotrzebne ludzkie gadanie, to szok !!!
prędzej czy później na pewno się uda ... dzidzia czeka na właściwy moment ;-)
mnie podczas staranek strasznie wkurzały dzieci i ciężarne kobietki ... na domiar złego, w pracy jedna po drugiej zachodziła w ciążę a u mnie ciągle 1 krecha
szlag mnie trafiał normalnie, a tu trzeba się było uśmiechać i gratulować ... wiem, że to okropne, ale wtedy nie potrafiłam opanować tych uczuć 

kurcze to masakra jakaś z tą Twoją siostrą troche niepowazna mi sie wydaje no ale cóż każdy ma swój rozum i nie dziwie Ci sie że sie wkurzasz i rozumiem że możesz być zasdrosna w końcu też miałaś nadzieje być już mamusią a tu musisz jeszcze poczekać a inne mają od razu czasem to zycie takie niesprawiedliwe jest że szokMaryla dziekuje;-)
Wisz co mnie aktualnie wkurza??
To ze jestem zazdorsna po zabiegu o ciezarne i o dzieci to swoja droga...
Ale wypbraz sobie ze moja siostra starala sie ponad 10 lat o pierwsze dziecko, zaszla w koncu w ciaze po tylu latach i pali i drinki pije...