Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no bo juz tyle razy nic nie wyszłofioka - a niby czemu nie miałoby się udac ?
no i weś tu człowieku odmów jak takie oczy na Cebie patrzą coDzieki dziewczyny bo ja kiedyś miałam i teraz jakoś przyszła mi chęć zrobienia znowu .....
Pokaże wam moja psiunie jak wygląda jak prosi o coś![]()
ja ide na żywioł tylko sobie zapisuje kiedy przychodzi @ i pisze ile który cykl ma dni żeby wiexzieć i nic pozatym no porucz seksiku bez umiaruNet mi sie cosik wiesza dzisiaj, jakos wono chodzi...
Dziewczyny a powiedzcie jak Wasze starania? Tzn idziecie na zywiol czy prowadzicie kalendarzyki?? Bo ja sobie tak mysle ze nadluzsza mete kochac sie na zawolanie to wcale nie jest takie ciekawe:/
super piesioo moj piesiu nie wszedl...
skad ladujecie foty??
Nagapalma mnie to najbardziej denerwuje fakt ze ten co nie chce to zachodzi i ma dzieci tak od razu, bez problemu
Te co pija i pala tez zdrowiutkie dzieci rodza, tzn oczywiscie dobrze ze sa zdrowe, ale matki noc a nic nie obchodzi co i jak... A my chuchamy,dmuchamy i Bog wie co moze sie stac...
ja jak zaczelismy poprzednie staranka to nawet na sylwestra lyku alkoholu nie zrobilam, bo gdyby sie cos mialo stac to wolalam nie ryzykowac...
Z pracy tez od razu zwolnienie dostalam, bo pracuje ciezko fizycznie i w pracy nie chca ciezarnych bo boja sie. I i tak ciaza obumarla, nie wiadomo dlaczego...
Co ma byc to tak bedzie...
![]()
Przepraszam ze napisalam jeden post pod drugim![]()
super piesio fajniutkiWitajcie.
u mnie pogoda do bani. poza tym byłam w sklepie i tyle reklamówek niosłam że umieram teraz :/
Słodziutkie macie psiaczki :*
to moja Kochana
http://img146.imageshack.us/img146/5639/88624593.jpg
![]()
Trzymama kochane kciuki. Boze a jak już sie doczekac nie moge jak się okaże wszystko
jestem jestem no musiałam towarek mały rozwiesić i pometkowaćFiolka- piesio śliczny
Gdzie jest moja śpiewaczka MARYLA
Nic mi sie nie chce a zaraz musze wyskoczyć do sklepu bo od rana mam ochote na loda śnieżke i tak łazi za mna ze wariuje już![]()
a czemu miało by sie nie udac co ???? no prosze mi tak więcej nie myśleć bo będzie kop !!!! musisz mieć nadziejeJakos sie tak dołuje :/ bo niby czemu miało by się udać....:-(

jedynie mama mnie dobiła, bo powiedziała, że jak zajdę w ciążę to najprawdopodobniej całą ciążę spędzę w szpitalu pod kroplówkami 

bo oprócz zwyczajowej cukrzycy ciążowej która pojawia się zwykle w 6 miesiącu grożą mi jakieś problemy i powikłania. mimo to się nie poddam i będę o fasolkę walczyć 

a choćby nawet ciąża miała trwać 20 miesięcy, to też bym nie odpuściła (gorzej będzie jak nie będę miała BB- chyba załatwimy neta bezprzewodowego i wezmę komputer ze sobą, a Grzesiowi się załatwi jakiegoś grata, albo od znajomych pożyczy- oni ostatnio kompa do piwnicy wynieśli, bo muszą mieć miejsce na łóżeczko dla dzidzia).

bo dalej jestem w mieście. od mamy wyszłam bo na 12 jest akcja krwiodawstwa, a okazało się że jest na 13 i mam godzinę dla siebie i o czym pomyślałam? "gdzie tu internet- muszę na BB"
i tak oto wam strzeczam mój dzień a za chwilę myknę krew upuścić 
miałam przygarnąć bo była taka mała do oddania w dobre ręce, ale małżyk się zbuntował- 2 koty, pies i żółw to już za dużo 
:-( ja tak nie myślę, ale co zrobię?

Dziendoberek dziewczynki...
Wyslalalm Wam na prv na temat mojego chuudniecia, czyli skrot mojego jedzonka
Jesli kogos ominekam to przepraszam i prosze o prv;-)
Dzisiaj nie dam rady juz nadrobic bo jednak ide do pracki,przyszlam tylko na kawusie
Rodzice wczoraj przyjechali z wycieczki do przyjaciolki z Austrii i przywiezli 4 worki ubran:-)