• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam
Szczęśliwa - ale słodka minka Twojego psiaka, coś wczesniej czytałam, ze Cię brzuszek bolał - już lepiej ?
Malapralinka - kochana jesli chodzi o strania, to ja po takim czasie juz we wszystko przestałąm wierzyć , kalendarzyki, mierzenie tempki, witaminki, kwasy, wiuesiołki (nawet nie stosowałam) bo to wszystko moim zdaniem sensu nie ma , bardzo bysmy chcieli dziecko i to chyba jest nasz problem, za tydzien wraca do pracy i wrzucam sobie na luz ... bo oszaleje ...
ps. teraz mnie kłuja jajniki, jestem po owulce i znowu sobie robie nadzieje ...wr !!!
Sergevna- poprosze przepis na tą pomarańczówkę ... chetnie coś łyknę :-)

reklama
Cudna ta Twoja psina:tak:
To ja sie tez pochwale swoim;-)

Image.aspx

o moj piesiu nie wszedl...
skad ladujecie foty??

Nagapalma mnie to najbardziej denerwuje fakt ze ten co nie chce to zachodzi i ma dzieci tak od razu, bez problemu
Te co pija i pala tez zdrowiutkie dzieci rodza, tzn oczywiscie dobrze ze sa zdrowe, ale matki noc a nic nie obchodzi co i jak... A my chuchamy,dmuchamy i Bog wie co moze sie stac...

ja jak zaczelismy poprzednie staranka to nawet na sylwestra lyku alkoholu nie zrobilam, bo gdyby sie cos mialo stac to wolalam nie ryzykowac...
Z pracy tez od razu zwolnienie dostalam, bo pracuje ciezko fizycznie i w pracy nie chca ciezarnych bo boja sie. I i tak ciaza obumarla, nie wiadomo dlaczego...

Co ma byc to tak bedzie...

ChomikImage.aspx

Przepraszam ze napisalam jeden post pod drugim:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehe :-) ale macie psiaki fajne dziewczyny, gdyby nie fakt, ze wracam do pracy,
to tez bym zakupiła takiego zwierzaczka ...
malapralinka - no widzisz tak to juz jest, mój gin mnie z****ł i powiedział, ze jak wreszcie nie przestane o tym myslec, to napewno sie nie uda ... no i mąz mówi to samo ...

Nagapalma- wczoraj mnie bolał i byłam u ginka . Dzisiaj jest lepiej tzn nie boli....
Malapralinka- piesio cudny ... a jakie ma oczętka słodziusie:)
Lorelain- to może sobie poczekam :):) z tymi tipsami:):)

My pracujemy na rozne zmiany i do tego baaaardzo czesto sie z mezem mijamy, dlatego zawsze powtarzam ze nasz psiak najszczesliwszy bo zadko jest sam w domu;-)

No ja dlatego sie ciesze ze mam Was i forum, internet...
Przynajmniej meza tak nie obarczam;-)
Apropos o 12 mialam Go budzic...

Przydaloby sie dzisiaj poserduszkowac przed praca...
Zobaczymy co z tego wyjdzie i niedlugo wroce:tak:

Fiolka- piesio śliczny :)
Gdzie jest moja śpiewaczka MARYLA:):)
Nic mi sie nie chce a zaraz musze wyskoczyć do sklepu bo od rana mam ochote na loda śnieżke i tak łazi za mna ze wariuje już :):)

reklama
nagapalma- a o jakim smaku?? łoooo to pędze do Ciebie ;):)
Fiolka- czemu sie słonko dołujesz?? nie wolno tak:*

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry