witam się dzisiaj z wami
Ewcia- no to gratuluję!!! co z tego że kreseczka jasna. jakakolwiek by nie była oznacza jedno- udało ci się i zafasolkowałaś

życzę spokojnych miesięcy ciąży, żeby wszystko było dobrze i dzidzia zdrowiutko rosła i zdrowiutka się urodziła. to teraz prosimy suwaczek
szczęśliwa- super że kolega się zgodził. a jak masz takie dobre kontakty z rodzicami, to jeszcze lepiej że będziecie blisko- jednak co osobno, to osobno i jakkolwiek fajni sa rodzice to zawsze zacznie się coś psuć jak się z nimi zamieszka.
ja niestety do teściów mam pecha- pijacy, kłamcy, oszuści i fałszywce. niestety. mieszkaliśmy z nimi przez rok, płaciliśmy za nich rachunki, a jak powiedzieliśmy żeby choć 1zł dali, to nam wycieli kable, odcięli wodę i ogólnie wywalili z domu. a teraz wielce tacy fajni i wogóle. okłamali nas porządnie i okazało się, że nie płacili hipoteki i teraz bank już rozwiązał z nimi umowę i najprawdopodobniej stracą niedługo dom. bo pożyczki nikt im nie odnowi, bo mieli też pożyczek nabranych, nie płacili ich i mają już komornika. a w dodatku załatwiło się teściowi pracę- dobrze płatną i wogóle, to NIE, bo my im mamy wziąć kredyt to oni sobie wszystko popłacą. gorzej tylko, że zataili ile są dłużni, że nie płacili hipoteki, a kiedyś babci też obiecali, że jak im weźmie kredyt to oni wsztstko popłacą, a wyszło tak, że babcia sama musi płacić i ledwo daje radę- tak zrobić własnej matce? i jedynemu synowi? to ludzie podli i tyle. nie ma na nich rady.
za to z moją mamą mamy świetne relacje- jak z nią mieszkałam było gorzej, ale teraz jesteśmy najlepszymi przyjaciółkami i o wszystkim możemy pogadać. ona zmieniła podejście, zobaczyła że wcale nie byłam taka złą córką
ale się rozpisałam

ale temat teściów to u mnie alarm ;-)
acha- nagapalma, dziewczyny proponują wycieczkę- fajny pomysł. mi podoba się zrobienie obrazu ze zdjęcia- na allegro jest dużo ofert. przesyłasz jakieś zdjęcie i z niego robią ci obraz, który wygląda jak namalowany, a nie duże zdjęcie. fajne takie coś. my chcieliśmy na 1 rocznicę, ale brako kasy- jedynie wywołaliśmy 500 zdjęć z naszego ślubu i wesela w ramach prezentu. może teraz na 2 uda nam się uzbierać i zamówić taki obraz