E
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dobrze,że potem trochę pospała, bo już w ogóle bym była nie do życia ... całkiem zwariowało to moje dziecię
będziemy tu wszystkie trzymać kciuki !!! a co do M, super, że nie naciskasz ;-) na pewno niedługo dojrzeje do podjęcia decyzji o in vitro ... a ja właśnie zrobiłam sobie jajko z majonezem i jak mi ma d.psko nie roznąćale tak mnie coś naszło
pralinko ja również trzymam kciuki aby owulacja u Ciebie było owocna :-)
dobranoc śpiochaj dobrze
no to w trójkę śpimy same oby jak najkrócej
Ja dopiero znalazłam chwilę żeby zajrzeć do Was ale zaraz idę pod prysznic bo nie mogę się doczekać rana - będę testować :-)
Zaznaczylam to, mimo ze juz widze ciag dalszy
Zobaczylam testa i od razu musialam odpisac
GRATULUJE z calego serducha i szczesliwych 9 miesiecy zycze
Jestem padnięta, życzę więc wszystkim wspaniałych słodkich snów, papatki :-)
A ja mam dziś dobrze bo Misiu wrócił normalnie z pracy już o 22 i siedzi obok przy drugim kompie, zaraz wskakujemy do wyrka))
Rewelacyjna wiadomosc z samego ranca:-)Czesc kochane ooo widze ze jestem pierwszawiec witam sie wcześnie z kawusia
Od samego rana dobre wieści chyba jednak ten buziak od kominiarza sie przydał zaczne od tego ze brzusio nie boli wiec myśle ze bedzie dobrzea po 2 sasiad sie zgodził na mieszkanko hurrrra dzisiaj jego dziewczyna przywiezie mi klucze kurde ze ja nie pomyślałam wcześniej o tym mieszkanku ono juz stoi rok puste .... ale czeka mnie tam sprzątanko
ale mama mi pomoże wiec nie bedzie żle
nawet nie wiecie jak sie ciesze szok
mimo ze z rodzicami na tym samym pietrze bedziemy ale jednak mieszkanka osobno
jestem taka szczesliwa
![]()