• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARGOLCIA - śpijcie dobrze -Ty i Pan Kot:-):-)

IWONKA- już wiem co jutro na obiad zrobię - SPAGETTI:-D:-D a nie miałam pomysłu:-p

reklama
ja to jak moj bedzie w domciu to bede jadla zdrowe rzeczy bo nie bedzie mi sie oplacac gotowac 2 razy
a on na silownie chodzi wiec piers z kurczaka ryz ten no co sie nie klei parboiled lub brązowy warzywa na parze i inne podobne dziwne rzeczy skończą się moje tluste obżarstwa :P

pisałam posta a tu mnie z netem rozłączyło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
margolcia pralinka dobranoc słodkich snów
nika fajnie że na coś się przydało moje obżarstwo :-p

ojeju ale mnie brzuch rozbolał :-( kurczę pewnie idzie @ :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
IWONKA jakie obżarstwo:cool2::cool2: Może @ jak ma przyjść to niech przyjdzie jak najszybciej żebyś znów mogła zacząc staranka a nie w zawieszeniu:tak:
Padam na pyszczek - dobranoc pchełki na noc:-):-):-)

nika no z jednej strony nie chciałabym aby przychodziła ale z drugiej jak się okaże że nie ma fasolki na 100% to niech małpa przyjdzie :wściekła/y:
spij dobrze ja też uciekam :*

nadrobiłam Was i jestem na bierząco...
ale ja to znowu zmeczona i do łóżka ide się kopsnąć bo ostatnio nie wyrabiam i nerwowo i fizycznie jestem zmęczona... czekam na ten test by wreszcie wiedzieć na czym stoje czy to na @ mnie wszystko tak męczy czy na fasolka... nie wiem i to też mniewykańcza... ja to dopiero jestem maruda... idę więc i życzę wszystkim dobrej nocki :) buziole kochane babeczki :*

Witam.
Kochane powiedzcie mi a jaki jest śluz przed @? wiem troche głupie pytanie, ale ja ciągle mam go, nie miałam dni suchych :|

witam nocną porą

wisieńka oj aby sie wyjasniło w koncu co z twoją @ teges
iwonka2b a ty nie kracz;) nie ma @ i nie bedzie!:cool2:

DOBREJ NOCY
paa

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć