• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jol a wpływało to na twoja owulację ??

jsorbek, na owu nie wpływało ... była zazwyczaj książkowo w 14 dc ... w mnie druga faza zawsze była pochrzaniona, bo bez luteiny trwała minimum 20-22 dni ... a teoretycznie jak nie ma @ 18 dni po owu to ciąża na bank :confused:
a po luteinie też wariactwa ... każdy cykl inny

pomogła dopiero jak ją wywaliłam do kosza ;-)

reklama
jsorbek, na owu nie wpływało ... była zazwyczaj książkowo w 14 dc ... w mnie druga faza zawsze była pochrzaniona, bo bez luteiny trwała minimum 20-22 dni ... a teoretycznie jak nie ma @ 18 dni po owu to ciąża na bank :confused:
a po luteinie też wariactwa ... każdy cykl inny

pomogła dopiero jak ją wywaliłam do kosza ;-)

tylko że jaj mam zacząć Clo w 3dc to co jak sie okaże że to @ to mam brac to Clo ??

monisia ja tez widze twoje suwaczki

wlasnie wchlonelam cala pizze :D z keczupem i majonezem.. nawet dobre :D

monia- hurra!!! wreszcie :D :D

monisia- przecież masz 2 suwaczki :-D kliknij na suwaczek którejśc z nas, postępuj zgodnie z instukcjami. jak bedzie gotowy to skopiuj BBcode i wejdź na swój profil i edytuj sygnaturę. pojawi sie okienko jak do postów- tam wklej ten kod i kliknij pod okienkiem zapisz zmiany i ta da!
Ale to nie ja mam problem z suwaczkami;-)

widzę nowe kobietki tu dołączyły :) witam się z wami i powodzenia w starankach życzę! ;>

a u mnie nic ciekawego
dlatego mało piszę..

Dziś byłam na targu i kupiłam sobie choineczkę:) bedziemy z synkiem sadzić jutro.
pogodę mamy ładną dziś.
i tak to nic nowego u mnie

mama oj czuję coś że bedzie fasolka już teraz przy pierwszej probie!!!! ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry