Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamucica gwarantuję że po kilku razach by Ci sie znudziloJakbyś na miała nerwa a tu odkurzaczyk radosnym tonem "o połknąłem kłaczek"...

Mój mąż nawet radia nie włącza w drodze, bo ma swój prywatny koncert
Ja czekam na @, bo właśnie odstawiłam tabsy - będzie dzisiaj albo jutro i niech się szybko kończy, bo Zuzia rodzeństwa potrzebuje hihihi
Pozdrawiam
niech dziewczyna wie, że mogłaby na nas liczyć
na początku trudno było w to uwierzyć, ale dlaczego od razu ją skreślać (że niby troll). historia podobna, ale i takie się zdarzają. a fajnie się robi jak można komuś pomóc
ja lubię robić coś dobrego- jak będę mogła jakoś pomóc to się bardzo ucieszę i przynajmniej zniosę myśli na inny tor niż moje nieudane próby zajścia w ciążę 
a mozesz zadzwonic do gin'a???? a moze to tak ma byc? ja sie w ogole nie znam na tym... ale wydaje mi sie, ze lepiej zadzwonic do gin'a i sie dowiedziec co i jak...dziewczyny help leci mi taki jakby okres a miał być po 10 dniach dopiero :-( jak odstawie luteinę jak sie bardziej rozchula to lece do gina - fuck![]()