• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jsorbek dzwoń i się upewnij czy tak być nie może. Każdy organizm jest inny, może Twój szybciej zareagował i dlatego szybciej krwawienie. Ale ja nie gin więc gdybam. Dzwoń, na pewno informacji udzieli, może nie trza zaraz lecieć.

reklama
ja pitolę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

tak się naprodukowałam, miałam pozaznaczane posty do cytowania i wszystko diabli wzięli, bo mi posta zeżarło wrrrrrrrrrrrr............

to napiszę w skrócie

pysia- masz rację, ważne że wszyscy będa się dobrze bawić. my na weselu mieliśmy 35 osób- ja rodzinkę mam małą, małżyk ogromną, ale kontaktu nie trzymają to zaprosił tylko najbliższych. w sumie dostaliśmy samą kasę- moja mama płaciła salę i dj'a, chrzestny małża fundnął nam obrączki (rodzice męża u nas kupują obrączki, a że jego tacy a nie inni, to poprosiliśmy chrzestnego). parę prezentów też było- ale takie w sam raz przydatne typu pościel, ręczniki itp. ale to od moich sąsiadów za kołacza :-D wogóle to o naszym weselu cała wieś mówiła, bo nasz gospodarz był u nas (super człowiek ) i wszystkim opowiadał jak to fajnie było. w tym samym czasie na naszej ulicy były jeszcze 3 wesela, to nasze zostało uznane za najlepsze (oczywiście z całej wsi był tylko Pan Henio, ale reklamę zrobił :-p ). u nas się wszyscy świetnie bawili i to było najważniejsze. a z kasy kupilismy sobie lapka, spłaciliśmy raty za kuchenkę i pojechaliśmy na 3 dniową podróż poślubną do Czech :-D

nagapalma- dobrze że już lepiej. następnym razem jak tak napiszesz, a ja będę na forum (masz szczęście, że wczoraj mnie nie było :-p ) to do ciebie zajadę, nakopię do tyłka i pogonię na rundkę dookoła miasta, co by ci te myśli z głowy wywietrzały. a potem pobalujemy, spijemy się winkiem i uśpimy :tak::tak::-D:-D koniec smutów!!!!!

fleur- na chrzciny polecam właśnie jakąś matę edukacyjną albo cos innego pożytecznego dla dziecka, bo nie zawsze rodzice za kasę kupią dziecku cos wyjątkowego jak maranka. dam ci link do stronki fajnej firmy (kiedyś tam pracowałam jakiś czas i wiem, że produkty maja rewelacyjne- super jakość i naprawdę dobre firmy :tak: )
Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowląt i starszych dzieci
jeżeli nie chciała byś zamawiać przez internet to możesz znaleźć u siebie w mieście sklepy patronackie- MARKO to firma, która handluje w całej Polsce i w wielu innych krajach. mają naprawdę mądre rzeczy :tak:

marylka tobie też polecam tą firmę- może się z nimi skontaktujesz, prześlą ci ofertę i może asortyment powiększysz :-D o ile już z nimi nie współpracujesz

mama jeden pęcherzyk jest- może ten jeden wystarczy :-D oby, trzymamy kciuki

szczęśliwa filmiki były superaśne!!!! te szalejące koty. myślałam, że się ze śmiechu posikam. a ten lew to już wogóle mnie powalił. też chcę takiego. pamiętam, że jak byłam młodsza to były te herbaty ekoland i tam był konkurs, że można było wygrać prawdziwego tygrysa :szok::szok: nie udało mi się, swoją drogą ciekawe czy faktycznie go ktoś wygrał :-)

pisałyście też o wzruszaniu się i płaczu. ja nie płaczę. nie żebym nieczuła była, ale po prostu nie umiem juz. od śmierci taty. gdy zginął, to wypłakałam wszystko. teraz już nie umiem płakać. może dlatego ludzie myślą, że jestem taka nieczuła. mnie po prostu rozrywa w środku. a żal jest tak duży i silny, że nie daje mi płakać. dlatego gdy ktoś z rodziny umiera wszyscy myślą, że ja to mam gdzieś, bo ja nie płaczę, bo nie krzyczę. gdy zginął mój tata wykrzyczałam się, wypłakałam i więcej już nie potrafię. i to jest straszne. ból rozdziera, pali i jest nie do wytrzymania, a ja nie mam jak sobie ulżyć- nie potrafię sie oczyścić przez łzy, tylko wymiotuję, ale to i tak nie pomaga. parę miesięcy po śmierci taty zmarła moja prababcia (w wieku 96 lat). nie płakałam. rodzina mnie wyklnęła, jak tak można, a ja po prostu nie umiałam płakać. ostatni raz płakałam z żalu na pogrzebie taty. ze stypy zabrało mnie pogotowie. od tego czasu NIC. jedynie łzy szczęścia, czy wzruszenia- żalu ani kropla.

ale smuta wprowadziłam- przepraszam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

i wogóle to dzień dobry- super zdjęcia laguny i wogóle :-D
no właśnie tak sobie pomyślałam zaraz zerkne co tam maja :) i wiesz ja tez raczej nie płacze płakałam tylko raz jak umarł mój wujek w wpyadku samochodowym 34 lat miał osierocił 2-ke dzieci jechał ostatni dzień do pracy :(

co do wesela to ja tez miałam małe i na 34 osoby - tylko najbliżsi i za wszystko płaciliśmy sami bo tak chcieliśmy :) (moja mama oczywiście chciała duże i wogule ale sie uparliśmy i w 2 m-ce z nienacka zaplonowaliśmy ślub i było super :) (kamil był w kanadzie na 3 m-ce i stwierdził że zarobi na ślub i mam wszystko rezerwować :) pewno gdyby nie ten wyjazd dalej byśmy odkładali :)

elleth witaj :)

kurde net mi pierdyknoł i nie mogłam go uruchomić ale już jest :)

mamucia, maggy zaczekam jeszcze do popołudnia bo narazie on jest poza zasięgiem - to nie taka typowa @ moze tylko jednorazowe - zobacze jak bedzie popołudniu jak jeszcze coś poleci to zadziałam jak nie to czekam dalej
kolor jest trochę inny niz @ taki brązowy bardziej :sorry2: sorki za te szczegóły

Mamucica - Tym dolby stereo to mnie rozbroiłaś:-D dziewczynki pleeease pomóżcie mi wstawić suwaczek, bo od 4 dni mi nie wychodzi - jakieś invalide file mi sie wyswietla:wściekła/y:

Słuchajcie, nie jestem w ciąży (mam @ i robiłam test, który wyszedł negatywnie), ale kręci mi się w głowi i mam zawroty. Najpierw myślałam, ze to z braku porządnego posiłku, ale jak zjem to tez ostatnio je mam.
Miała któraś coś takiego??

Witam się tylko i zmykam na spacerek :-) pogoda tak cudna, że aż oczy przecieram ze zdumienia :tak::tak::tak:

jsorbek, miałam takie same cyrki po luteinie, miałam brać 10 dni a potem w ciągu pięciu miała przyjść @ ... a przychodziła jak chciała, często jeszcze w trakcie brania ... skontaktuj się z ginem :tak:

monisia, my z naszą Zuzu też się świetnie sprawdzamy jako gadające maszyny ;-) owocnych staranek !!! oby ta @ była pierwszą i ostatnią po tabsach :-)

bunia, miło z Twojej strony!!! mamucica, zawsze można jakieś rzeczy posłać, jak ktoś rzeczywiście jest w potrzebie, np. niepotrzebne ubranka po młodszych dzieciaczkach :tak:

mama, super, że jest pęcherzyk !!! coś mam przeczucie, że przystojny Rycho z niego będzie ;-)

lecę na słonko ... do popołudnia :-)

jol a wpływało to na twoja owulację ??

monisia - w ustawieniach jest taka opcja edytuj sygnaturkę - jak tak wklejasz to powinno być ok moze zły kod wklejasz - powinien sie zaczynać od URL

zizi ja tak miałam - błędnik mi troche szwankował ale samo sie unormowało a mój mąż miał tak ze zmęczenia - tez samo przeszło

aaa bunia miałam wcześniej pisać rozwalił mnie ten teój post kilometrowy zatytułowany " w skrócie " bo mi zeżarło - swoją droga jestem ciekawa jaki był tamten :confused::-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
dzieki Jol!!! Pomóżcie z tym suwaczkiem:-(

daj mi wszystkie dane, to Ci zrobie suwaczek ;)

zizi- ja mam zawroty glowy jak nie jem..ale to niski poziom cukru.. jak zjem to dalej mam zawroty.. bo zanim cukier sie unormuje, to troche mija.. :)
jak dalej tak bedziesz miec, to idz koniecznie do lekarza. powody zawrotow glowy moga byc rozne .... i lepiej je sprawdzic

Monisia- a jak chcesz sama zrobic suwaczek to:
1. wejdz w panel kontrolny
2. nastepnie przejdz do opcji: edytuj sygnature
3. wklej link w "edytuj sygnature"

i po klopocie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
monisia- przecież masz 2 suwaczki :-D kliknij na suwaczek którejśc z nas, postępuj zgodnie z instukcjami. jak bedzie gotowy to skopiuj BBcode i wejdź na swój profil i edytuj sygnaturę. pojawi sie okienko jak do postów- tam wklej ten kod i kliknij pod okienkiem zapisz zmiany i ta da!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry