• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
AGNIESZKA- pisalam-:tak:najpier dzieci zaspiewaly dla mamy i taty piosenki,potem wierszyki a potem wymyslaly nam zabawy i bylo smiechu po pachy:tak::-D:-D:-Dco te dzieci potrafia wymyslec to ludzkie pojecie przechodzi:-)a pozniej pani wstawila parawan i kazdy rodzic mowi MISIU MISIU i dziecko musialo rozpoznac czyja to mama lub tata:tak:u nas Tomi poszedl z Domisiem i Domi mowil i Zuza zawolala to moj braciszek kchany i na srdku sali Go tulila:tak::-)a potem wspolne malowanie rodzinki,kazde dziecko ze swoimi rodzicami a potem ciastka i soczki i tak zlecialo ponad 2 godzinki.

WISIEŃKA- dziekuje,tak ogrod nabiera ksztaltów:tak:

Hej:-) Jakoś dziwnie się czuje. Takie wariacje w brzuchu:-(

Ostatnio dużo się staramy, może coś z tego wyniknie.

najpier dzieci zaspiewaly dla mamy i taty piosenki,potem wierszyki a potem wymyslaly nam zabawy i bylo smiechu po pachy:tak::-D:-D:-Dco te dzieci potrafia wymyslec to ludzkie pojecie przechodzi:-)a pozniej pani wstawila parawan i kazdy rodzic mowi MISIU MISIU i dziecko musialo rozpoznac czyja to mama lub tata:tak:u nas Tomi poszedl z Domisiem i Domi mowil i Zuza zawolala to moj braciszek kchany i na srdku sali Go tulila:tak::-)a potem wspolne malowanie rodzinki,kazde dziecko ze swoimi rodzicami a potem ciastka i soczki i tak zlecialo ponad 2 godzinki.
Na pewno to było cudowne :)) te dzieci są tak pomysłowe i mądre że szok:) a mamusie dumne! ;)
Mi Filip zawsze jak ma wene to śpiewa piosenki:) no poprostu aż serce sie raduje!

AGNIESZKA- pisalam-:tak:najpier dzieci zaspiewaly dla mamy i taty piosenki,potem wierszyki a potem wymyslaly nam zabawy i bylo smiechu po pachy:tak::-D:-D:-Dco te dzieci potrafia wymyslec to ludzkie pojecie przechodzi:-)a pozniej pani wstawila parawan i kazdy rodzic mowi MISIU MISIU i dziecko musialo rozpoznac czyja to mama lub tata:tak:u nas Tomi poszedl z Domisiem i Domi mowil i Zuza zawolala to moj braciszek kchany i na srdku sali Go tulila:tak::-)a potem wspolne malowanie rodzinki,kazde dziecko ze swoimi rodzicami a potem ciastka i soczki i tak zlecialo ponad 2 godzinki.
ooo cudowne to musiało być przeżycie :tak:
Zuza pewnie szczęśliwa a wy dumni co?

pewnie wyczytałaś na inny wątku co??? a może i tu pisałam heh nie wiem juz nie pamietam! tak laptop. :)
KINGA- nie czytalam na innym watku bo dzis ledwo mam czas na nasz:tak: ale sie domyslilam bo jak pisalas ze mąż pracuje na swoim a Ty teraz masz swoj osobisty to tak wywnioskowalam

KINGA- nie czytalam na innym watku bo dzis ledwo mam czas na nasz:tak: ale sie domyslilam bo jak pisalas ze mąż pracuje na swoim a Ty teraz masz swoj osobisty to tak wywnioskowalam
:-) widzisz po tak zalatanym dniu jakie dobre wnioski wysuwasz! ;-)

reklama
agnieszko remont jest ze tak powiem w trakcie ciagle odkladany na pozniej bo moj jest len i chyba czeka az to wszystko mocy urzedowej nabierze :-p

kingo wiem i dziekuje ;-)

wisienko
mam nadzieje ze wszystko bedzie ok u gina &&&&&&&&&&&&&&

mamo to pewnie wzruszona byłaś :blink:

motylku witaj

a ja właśnie objadłam się gotowaną marchewką z rosołu mniam mniam

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama