agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
mama mówisz jutro podejście...super życzę aby było owocne
iwonka remont planujecie?
iwonka remont planujecie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
najpier dzieci zaspiewaly dla mamy i taty piosenki,potem wierszyki a potem wymyslaly nam zabawy i bylo smiechu po pachy

co te dzieci potrafia wymyslec to ludzkie pojecie przechodzi:-)a pozniej pani wstawila parawan i kazdy rodzic mowi MISIU MISIU i dziecko musialo rozpoznac czyja to mama lub tata
u nas Tomi poszedl z Domisiem i Domi mowil i Zuza zawolala to moj braciszek kchany i na srdku sali Go tulila
:-)a potem wspolne malowanie rodzinki,kazde dziecko ze swoimi rodzicami a potem ciastka i soczki i tak zlecialo ponad 2 godzinki.
Na pewno to było cudownenajpier dzieci zaspiewaly dla mamy i taty piosenki,potem wierszyki a potem wymyslaly nam zabawy i bylo smiechu po pachyco te dzieci potrafia wymyslec to ludzkie pojecie przechodzi:-)a pozniej pani wstawila parawan i kazdy rodzic mowi MISIU MISIU i dziecko musialo rozpoznac czyja to mama lub tata
u nas Tomi poszedl z Domisiem i Domi mowil i Zuza zawolala to moj braciszek kchany i na srdku sali Go tulila
:-)a potem wspolne malowanie rodzinki,kazde dziecko ze swoimi rodzicami a potem ciastka i soczki i tak zlecialo ponad 2 godzinki.
ooo cudowne to musiało być przeżycieAGNIESZKA- pisalam-najpier dzieci zaspiewaly dla mamy i taty piosenki,potem wierszyki a potem wymyslaly nam zabawy i bylo smiechu po pachy
co te dzieci potrafia wymyslec to ludzkie pojecie przechodzi:-)a pozniej pani wstawila parawan i kazdy rodzic mowi MISIU MISIU i dziecko musialo rozpoznac czyja to mama lub tata

KINGA- nie czytalam na innym watku bo dzis ledwo mam czas na naszpewnie wyczytałaś na inny wątku co??? a może i tu pisałam heh nie wiem juz nie pamietam! tak laptop.![]()
ale sie domyslilam bo jak pisalas ze mąż pracuje na swoim a Ty teraz masz swoj osobisty to tak wywnioskowalam:-) widzisz po tak zalatanym dniu jakie dobre wnioski wysuwasz! ;-)KINGA- nie czytalam na innym watku bo dzis ledwo mam czas na naszale sie domyslilam bo jak pisalas ze mąż pracuje na swoim a Ty teraz masz swoj osobisty to tak wywnioskowalam