M
motylek1135
Gość
agnieszko oby nie @. Chociaż przed @ nigdy czegoś takiego nie miałam, a wątpie że to fasolka, bo jeszcze trwa mój okres płodny :-) No nic, nie trace nadziei.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak skończycie remont to czekamy na jakieś fotki 

;-)
:-)
patrze a Jemu lzy leca jak grochy-takze wszystkim Wam z calego serca zycze dziecka-kolejnego badz pierwszego-bo dla takich chwil poprstu wart zyc!!!
mój ostatnio płakał ja mu niechcący bluzke spaliłam ale to bardziej ze złości, bo wtedy mieliśmy trudny czas i mój mąż miał problemy.Ok także jak skończycie"kiedyś tam"to będziemy czekać na fotki ;-)agnieszko ja siedze sobie z wami w łóżku bo nie mam siły a mój sobie polazłna piwo z kolegami i znów mnie zostawił samą będę musiał z nim znów poważnie porozmawiac
o ile kiedys skonczy to zamieszcze fotki![]()
ooo i to jest rewelacyjne rozwiązanieA my nie mamy telewizora. Ostatnio zanieśliśmy do piwnicy i mamy wiecej czasu dla siebie : )
;-)Mama dokładnie dla takich chwil warto żyćdziewczyny to takie wzruszenie ze o tym ze ja plakalam t nie musze mowic ,ale ze moj Tomipatrze a Jemu lzy leca jak grochy-takze wszystkim Wam z calego serca zycze dziecka-kolejnego badz pierwszego-bo dla takich chwil poprstu wart zyc!!!
i jeszcze dostalismy laurke![]()