reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kiepsko sie czuje jestem zmeczona po calym dniu poza domem a poza tym jutro znow na 8 czyli o 6 musze wstac no i myslalam ze po calym tygodniu nie widzenia sie to spedzimy ten wieczor razem ehhh widocznie sie mylilam sa wazniejsze rzeczy ode mnie
plakac mi sie chce ale nie mam sily a poza tym postanowilam sie nie denerwowac

Iwonka a rozmawialiście o tym?
Ja osobiście bym nie pozwoliła na takie zachowanie ze strony mojego faceta...rozumiem że fajnie jest wyjść z kolegami i wiadomo czasami spędzić kilka chwil osobno ale żeby tak szybko zrezygnować z wieczoru z Tobą po całym tygodniu nie widzenia się to przesada...

reklama
nie wiem sama juz co robic wiesz podobno sie czepiam i przesadzam ehhhhhhh Agnieszko nie mam sily chyba juz sie poddalam ile moge sie denerwowac porozmawiam jeszcze raz a potem zobaczymy

nie wiem sama juz co robic wiesz podobno sie czepiam i przesadzam ehhhhhhh Agnieszko nie mam sily chyba juz sie poddalam ile moge sie denerwowac porozmawiam jeszcze raz a potem zobaczymy

Iwonka spróbuj z nim porozmawiać i zaznacz że Ci się to nie podoba...powiedź mu co o tym wszystkim myślisz...bynajmniej będziesz miała czyste sumienie że próbowałaś...

agnieszko mówiłam mówię ale jakbym rzucała grochem o ścianę ale wiesz co nie chce sie denerwować aby iść spać jutro się zastatnowię co robić jak podziałać na niego odpowiednio a jeśli to nie pomoże no to ehhhh koniec dobraj iwonki

idę spać dziękuję za rozmowę :* spij słodko dobranoc

Ostatnia edycja:
agnieszko mówiłam mówię ale jakbym rzucała grochem o ścianę ale wiesz co nie chce sie denerwować aby iść spać jutro się zastatnowię co robić jak podziałać na niego odpowiednio a jeśli to nie pomoże no to ehhhh koniec dobraj iwonki i 9 letniego związku

idę spać dziękuję za rozmowę :* spij słodko dobranoc
Życzę powodzenia kochana:))
3maj się Dobranoc i kolorowych...

Ja też nie długo idę do mojego M jednak obejrzę z nim ten film a potem do łóżeczka i mocno się do niego przytulę i wspomnę o obiecanym masażu :tak::-p:cool2:

MARAN- czytalas mojego posta:confused:na moje oko byla owulka a tempka tak ladnie Ci sie utrzymuje,ze smialo testuj w pniedzialek-wynik na pewno bedzie miarodajny to bedzie 15 dni po owulce-trzymam kciuki i za 2 dni sie okaze:tak:;-)
dziękuje mama, że zajrzałaś na ten wykres bo ja jak wspominałam jestem nowicjuszem w takich sprawach a Twoje to jednak oko eksperta ;) JESTEM WIĘC DOBREJ MYSLI I OBY DO PONIEDZIAŁKU :)

wisienka kurcze co z tym Twoim @ sie dzieje...?? Dobrze, że masz wizyte już w poniedziałek...
iwonka i Ty chyba też czekasz na @?? co to sie porobiło z tymi cyklami... ehhh
kinga szczęśliwa motylek widziałam, że byłyście, ale nie zdążyłam się z Wami przywitać ani pożegnać...

No dobrze kochane babeczki ja ide pod prysznic i do łóżeczka bo zmęczona jestem jak koń po gonitwie...
DOBREJ NOCKI WSZYSTKIM :)

maran to ja cię pożegnam ;) spokojnie... i 3mam kciuki za testowanko!!!! && &&&
Dobranoc

witam się niedzielnie
przy kanapeczkach i erbatce niestety zaraz znów muszę wychodzić na cały dzień ::-(
życzę miło spędzonej niedzielki :-)

maran trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry i ja się witam
Piękna pogoda nam się zapowiada dzisja, niebo błękitne, bez ani jedne chmurki ... :-)
Zjadam sniadanko i zmykam na ogródek
Maran trzymam kciuki za pozytywny test !!! :cool2:

reklama
To i ja sie ładnie przywitam:tak:
maran-atha-trzymam kciuki oby tempka nie spadła i za pozytywny wynik testu;-)
mama-piekny ogród,aż miło popatrzeć.

Miałam tyle do nadrobienia,że zapomniałam co komu odpisać.
Wybaczcie:zawstydzona/y:

Kurcze biore tego castangusa ale wydaje mi się,że bez wizyty u gina sie nie obędzie.
Przypuszczam ,że u mnie jest coś nie tak z prolaktyną.
Chciałam sie obronić przed hormonami ale penie inaczej sie nie da niż na bromergonie.
No nic...Jęcze Wam tu kobietki.chyba gorączka na mnie idzie.

Buziam Was kochane i miłej niedzielki Wam życzę;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry