• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamucica pa:)
mama zgadzam się z zapmartą jeszcze nic do stracenia,dziś poczekaj na męża i nadrobicie zaległości:))
nagapalma pa:)
A Ja cały dom już poodkurzałam,kwiaty podlałam,młodemu parówkę zagrzałam a teraz lecę ogarnąć resztę:)

reklama
ZAPMARTA- nie bylam po drozdzowke ,ale mam tu delicje bananowe to sobie wciągam:tak:
wlasnie bawilismy sie z Domisiem w dzidziusie-raz On byl raz ja;-)musi sie nam udac bo dzieci juz na glowe dostana-skoro im obiecalismy Rysia:sorry2:

A jak bedzie dziewczynka?:-D

A ja tak sobie pomyślałam, że chciałabym Filipka;-) Chociaż najważniejsze, by było zdrowe ;)

MOTYLEK- nie wiem czemu Rysiu;-)tak sobie Zunia wymyslila:-D:-Di my tez juz tak mowimy :tak:;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D a jak bedzie siostra to najwyzej bedzie Rysia(jak z Kilera:-D:-D:-D:-D) nie,no na siostre to Zuza wymyslila Hania;-)

LORELAIN- na poprzedniej strnie cytowalam swjeg posta i masz tam napisane co u Wisieńki:tak:

AGNIESZKA- nie wiem czy poczekam na Tomka bo On bedzie po polnocy a ja na 9.00 do ginek wiec troche pospac trzeba

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry