Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bedzie si,zbaczysz;-)
;-)no jak chcesz płakać to dawaj do mnie ja dziś tu przytulam wszystkie dziewczyny do cyca potem częstuje goraca czekolada z gałką lodów i bitą śmietaną (a co i tak gruba jestem :dobrze że was mam , nie martwcie się nie zostawię , bo komu będę ryczeć i kto mnie tak cierpliwie wysłucha ..![]()

trzymam kciukiMama nasze sprawy niestety stoją w miejscu, czekamy do wypłaty i potem M idzie na badanie. Choć chyba zaczniemy sie stymulować w lipcowym cyklu, bo w czerwcu mamy przeprowadzkę i nie wiem czy damy radę.
nie no dziewczyny sie zmieniająmaryla cyców ci nie starczy![]()
Maryla z ciuchami to rozumiem doskonale
Poszłam w sobotę kupić sobie coś ładnego bo kaske na imieninki dostała i co?? W pierwszej kolejności kupilam mężowi.... bo dla mnie nic mi się nie podobało(
powiedz jak Ty to robisz że masz ciągle dobry humor??
Elleth a może przeprowadzka zadziała lepiej niż wszystkie leki i nie będziecie musieli stymulować![]()