Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mama - no juz jestem... zniknełam na chwilke bo szukałam filmików z kręceniem włosów :-)
no np. wczoraj Mati tak sie spieszył do chomika, że schodząc z krzesła zleciał i udezyl sie głowa o oparcie łózka ( drewniane). Na chodniku tez mi wyrżnął bo potknął sie o własne nogi. Dzieci jeszcze mają tendencje do biegania i nie patrzenia pod nogi, a to prosta droga do lapania zająca. Jak gdzies jedziemy na choćby jednodniową wycieczkę to zawsze mam plastry w torebce bo na mur beton się przydadza.
a nie wiem czy wam opowiadałam, ale Mati miał byc właśnie Niną... na wszystkich usg połówkowych , 3d itd wychodziła dziewczynka. Potem wszystkie sukienki sprzedawałam dziewczynom z forum na którym pisałam![]()
Robię sobie fryteczki bo taka głodna jestem, że do obiadu nie wytrzymam :-)... tym razem sprawdziłam czy nie ma patelni w piekarniku ;-)
Musze naczynia umyć, ale czekam aż pralka wypierze bo inaczej mi korki w mieszkaniu wybija![]()

pół biedy, bo przecież plastikowy. ale książeczka wojskowa nie miała tyle szczęścia- też została wyprana. ja go zabiję!! jak robię pranie to zawsze sprawdzam kieszenie, a on mi po prostu dorzucił do posegregowanego jakieś ciuchy! i nawet nie wiem w czym to mógł mieć, bo nie prałam żadnych jego spodni. ale mu do tyłka nakopię!!!!!!!!!!!no ja już czasem nie reaguje jak mówią że mam dziecko bo zauwazyłam że moje tłumaczenie nic nie daje (raz jak babce powiedziałam że nie byłam w ciąży to mówi a przeciez ja widziała a ja mówie że przytyłam a ona a może coś sie stało że pani dziecka nie ma bo ja widziałąm-i weś takiej krowie wytłumacz a na koniec sie zapytała czy ją do pracy nie przyjme no myslałam że z konia spadne ) a jakbym powiedziała że bliźniaki to by sie dopiero zaczeło ale wkurwia mnie to jak nie wiem bo jak sie czuje ogólnie ok no mam troszke za dużo ko ale bez przesady rozmiar m/l chyba nie taki tragiczny (no może troche bardziej l teraz) ale i tak i tak mnie to dołuje że czuje sie wielka jak beczka i nieatrakcyjna i podłamana i ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhMARYLKA- ale mialas z ta baba no!!!skąd ona wziela syna i jeszcze ze w ciazymiej ja w d...pie
i nie stresuj sie takim gadanie choc pewnie wkurza
trzebabylo jej powiedziec ze jestes w ciazy z blizniakami -zrobila by tak-
- i by wyszla a Ty bys miala ubaw po pachy
![]()
Taki oto jest mój plan. Narazie schowałam porządnie go głęboko do mojej torebki