agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Szkoda że w tym miesiącu nic u mamy nie będzie ale nie ma co się martwić w następnym pewnie się uda
3mam kciuki!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oby czekam na niego jak nie wiemCześć duże dzieciaki !!!!
wszystkiego naj, naj, naj !
Marylka, może z okazji dnia dziecka będziesz miała duży utarg - szejk zrobi zakupy dla swojej licznej gromadki.
dziewczynki, ja zmykam na razie miesiąc kończyć, bo mam się wyrobić dziś ze wszystkim. Ale jak mówi mama, mam was na oku.
wieczorkiem, też już z wami nie piszę, bo o 21 ledwo na oczy patrzę. Fasolka domaga się snu i siła wyższa...
no wiesz staram siemonia no niefajnie z tymi sobotami. Ale szybko się uda i soboty cie ominą
Myślałam, że przedstawienie mnie ominęło. Miało być w piątek a w piątek młody nie był w przedszkolu bo chory. Bardzo żałowałam bo to pierwsza taka uroczystość w przedszkolu a tu wczoraj niespodzianka. Miłe to na prawdę![]()
Oj dziękuję Marylka. Ty to Kobieta niezastąpiona - życzenia złożysz i do cyca przytulisz. SuperA jak tam utarg w Dzień dziecka w Twoim dzieckowym raju?
jsorbek dobre i kilka dni urlopowania; najważniejsze że wszyscy razem i z dala od domu i codzienności
Ach jeszcze miałam napisać, że RYSIU jest super!!!
marylka kobieto rozwalasz mnieno wiesz staram sie
a u mnie narazie ciszapada od rana mżawka no ale u mnie zazwyczaj do 10 to cisza jest ale mam nadzieje że zaraz przyjda tłumy albo jeden królewcz na białym koniu z wielkim wozem na zakupy z mojego sklepu
![]()

agnieszka[/B] widzę że urlopować będziemy w podobnym czasie![]()

i dobrze, że wiesz na czym stoisz !!! a może jednak skusisz się na teścik ??? nasza Zuzu też ze straconego cyklu z 'przegapioną' owu ;-)