• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JoL - u nas jeszcze nic nie przesądzone z wakacjami a jakby nam się udało pojechać do Pragi to bylibyśmy wniebowzięci :tak: Ja już nawet patrzyłam moją starą kwaterę i okazuje się że wolna w tym terminie co chcę :-D Teraz wszystko zależy od tego w jakim tempie uda nam się odłożyć kasę :-D

reklama
hej josephine. Taki garaż to fajna sprawa.

bb77 przytulam. Ano tacy lekarze, że mało kompleksowo badają. O serce i ogólnie samopoczucie chyba niewiele dbają. Chyba, że trafili Ci się wyjątkowi lekarze.
Dobrze, że wszystko ok fizycznie.

agnieszka my jedziemy do Ustronia Morskiego drugi rok z rzędu. Wynaleźliśmy w tamtym roku super ośrodek i młody koniecznie chciał tam wrócić. Miejsca już w marcu rezerwowaliśmy.

To sympatycznie będzie tam...:)
Fajnie że młody chętnie tam wraca no i wy z resztą też.Zapowiada się ciekawy wypad:)
My jedziemy nad nasze polskie morze.Kilka dni spędzimy w rodzinnym mieście bo mamy sprawy do załatwienia no i mój M chce spotkać się z kilkoma znajomymi.
Ja też jestem już umówiona z koleżankami bo nie mam zamiaru chodzić z mężem do jego kolegów i słuchać chłopskich rozmów :cool2: a mam kilka koleżanek z którymi chętnie się spotkam i gdzieś wyskoczymy same ;-)

josephine,bb witam:)

agnieszka to Wam też się ciekawie urlop zapowiada. Nie ma to jak babski wypad:) I to jeszcze z koleżankami, których dawno się nie widziało. Nocy do gadania zabraknie:) Oby tylko pogoda nad tym naszym polskim morzem nam dopisała.

agnieszka to Wam też się ciekawie urlop zapowiada. Nie ma to jak babski wypad:) I to jeszcze z koleżankami, których dawno się nie widziało. Nocy do gadania zabraknie:) Oby tylko pogoda nad tym naszym polskim morzem nam dopisała.

Dokładnie oby pogoda dopisała:))
Też się bardzo cieszę że spotkam się z moimi dziewczynami:))

My z mężem to sobie plan urlopu napisaliśmy dokładny(jeszcze dopisujemy i uzupełniamy dni) bo chcemy jechać do Malborka,Kamienny szaniec zwiedzić i kilka takich innych miejsc.Na pewno będziemy mieli co robić.No i impreza dyskotekową także zaliczymy i to pewnie nie jedną.Musimy się troszkę wyszaleć.
Dobrze że wizytę u gina mam na początku urlopu to będę mogła w razie"w" zrobić jakieś badania no i będę spokojniejsza o wiele...a potem działamy jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie:)

Witajcie

Nareszcie nowy miesiac i moge pisac...

Wszystkiego najlepszego Skarby w dniu dzisiejszego swieta, dla tych ktore nosza pod serduszkiem swoje Szczescie, zycze zdrowych i pomyslnych przyszlych miesiecy, a dla reszty zeby szybko ujzaly 2 kreseczki na tescie;-)

Nie jestem Was w stanie nadrobic, prawie 100stron:szok:
Powie mi ktos co slychac z wazniejszych rzeczy??
Tsciory jakies byly??

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry