• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a co do wczasów ja to Jastrzębia Góra znalazłam tam ośrodek wczasowy fajna sprawa ( z opisu ) i Krynica Morska ,,, a to to już znam bo to takie nasze miejsce które znamy i w miarę możliwości odwiedzamy co roku :-)

bb to fajnie że planujecie taki wypadzik:)
Na pewno odpoczniecie i nabierzecie sił na dalsze życie i starania:))
Nie wiem kiedy dokładnie spodziewała się @.
małapralinka no poniedziałek zaczął się cudownie:))

reklama
Cześc
Znów mnie dawno nie było:zawstydzona/y:
Jak Wy to robicie, ze macie czas tu siedzieć???:szok:
U nas pogoda ładna, to na spacerku jesteśmy pół dnia, no i obiad, sprzatanie-wiadomo i czasu na bb nie zostaje za duzo.
W dodatku ja jestem bb-nałogowiec i na Lipcu09 siedze czesto, atu juz nie mam kiedy zajrzeć.
Ale mam nadzieje, że nie gniewacie sie, co?

Maran gratuluje dwóch kreseczek!!!

Ja niestety bedę starać się dalej, bo wredna małpa przyszła tym razem:wściekła/y: A czułam sie bardzo ciązowo:-(

Dmuchawiec no co ty my się nie gniewamy:)Każdy udziela się tam gdzie ma na to ochotę:)))
Szkoda że @ do Ciebie przyszła.Mam nadzieję że w przyszłym miesiącu się uda:)

Dmuchawiec witaj
Nie przejmuj sie, ja tez nie jestem w stanie tego wszystkiego objac;-)

le jak tylko mi sie uda z dzidziusiem to na L4 bede z Wami pol dnia siedziala:-D

Przykro mi Dmuchawiec ze wredota przyszla, i jednoczesnie zycze juz w tym cyklu owocnych staranek

maryla tylko o królewiczach:) Ale zawsze to przyjemniej obsługiwać królewicza i to jeszcze konno jeżdżącego niż jakąś zrzędliwą babę:)

no to mama05 miała dobre przeczucia, że owu się nie opóźni. W następnym cyklu będzie lepiej. Trzymam kciuki! Dobrze, że chociaż się u gina nie wyczekałaś, tylko wizyta taka szybkościowa.

agnieszka
widzę że urlopować będziemy w podobnym czasie:)
Agnieszka Mamucica :) no co nie znacie tekstu jak kochac to księcia jak kraść to miliony - jak obsługiwać to czemu nie księca :):):):) no co w końcu oni tez musza mieć z kimś dzieci to czemu by nie mieli robić u mnie zakupów :):):):):):):)

cześć gadułki ja was cały czas podglądam ,,, więc spokojnie ktoś jest :-D.
marylka ----
dziękuję za te " pierwsi " tylko co Kamil na to jak tak wszyscy do cyca .... a on biedny :-D. śmiać mi się chce i płakać jednocześnie ,,
byłam rano ma kontroli przy obchodzie na oddziale ( bo tylko dlatego że obiecałam iż będę tak zaglądać jak każą puścili mnie ) jest ok,,, ale serca to mi nie zbadali ,,pękło mi :-(,
nie no wieczorem i całą noc są jego to nie płacze :) a poza tym czego oczy nie widzą tego sercu nie żal :):)
dzielna jesteś kobitko , bardzo dzielna i szybko zszyj albo sklej to serduszko .. bo co kropelka sklei żadna siła nie rozlkei kropeleczka na czubeczku łii juz wszystko w pożądeczku :)

JoL - u nas jeszcze nic nie przesądzone z wakacjami a jakby nam się udało pojechać do Pragi to bylibyśmy wniebowzięci :tak: Ja już nawet patrzyłam moją starą kwaterę i okazuje się że wolna w tym terminie co chcę :-D Teraz wszystko zależy od tego w jakim tempie uda nam się odłożyć kasę :-D

praga jest cudna :):):) a cos ty tam robiłą :):):):)

mama niebawem z nami będzie :):):)

Agnieszka Mamucica :) no co nie znacie tekstu jak kochac to księcia jak kraść to miliony - jak obsługiwać to czemu nie księca :):):):) no co w końcu oni tez musza mieć z kimś dzieci to czemu by nie mieli robić u mnie zakupów :):):):):):):)
:-D:-D marylka no tak masz rację i tego właśnie Ci życzę aby księciu pojawił się u Ciebie w sklepie i zrobił mega duże zakupy ;-)

Ja na razie się ulatniam,idę dom ogarnąć ale jak to pisze nasza mama mam was na oku i będę do was zaglądała:))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry