• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
malapralinka, mi też się wydaje czasami, że nic się nie udaje, za 3 tygodnie zostaję bez pracy, od roku mam utrudniony kontakt z rodziną i przyjaciółmi (przeprowadziłam się do męża na drugi koniec Polski) ponad rok starań, setki badań, wizyt, leków i nawet najmniejszej fasolinki, ale jak spojrzę z drugiej strony, to i tak sporo osiągnęłam :)

wisieńka, 37,3 po terminie spodziewanej miesiączki to spore prawdopodobieństwo fasolki (ale ta temperatura poranna, nie wieczorem, popołudniami zazwyczaj się podnosi i nawet sobie z tego nie zdajemy sprawy)

lorelain, oby w tej pracy jak najlepiej było :)
agabre witam i na tym wątku

reklama
No właśnie będę mierzyć jak dostanę @. Teraz to bez sensu. Dzieki dziewczyny za wsparcie. My wyjeżdzamy do taty. Do juterka i miłego wieczoru:-)

halooo
mam nadzieję że mnie pamiętacie...
U nas trochę mało czasu na wszystko dlatego nie piszę, ale czasami podczytuję.
maran grautuluję fasolki!!!! Niech się zdrowo rozwija!!! No to dzieciaki będziesz mieć z malutką różnicą wieku, super
My dzisiaj zaczęliśmy porządkować strych.. brrrrr jakby mnie nie powstrzymywali to śmietnik zapełniłabym w 15 minut. Ale o wszytsko się grzecznie pytałam co to? i czy można wyrzucić? No ale moi teściowie są z pokolenia "wszystko się może przydać" dlatego sporo rzeczy jest na strychu, łącznie z diaskopem bajka, kafelkami oryginalnie zapakowanymi z '79 i parkietem nie do ułożenia :D:D Jedna rzecz jest fajna- łóżeczko dziecięce, które ma ponad 40 lat i jest w dobrym stanie, także wymieni się metalowe części(śrudbki) wyczyści polakieruje od nowa i pierwszy mebelek dla dziecka będzie jak znalazł :D:D a w tym łóżeczku między innymi mój mąż spał i jeszcze około 10 dzieciaków po rodzinie :D

WISIENKA - szerokiej drogi:-)
SYLVI - witaj kochana:-) Dawno Cię nie było, fajnie że jesteś:tak: Jakie smutki:-(

A ja miałam szybki wypad do Ikea na male zakupki z siostrą:cool2::cool2:

wisieńka udanego wyjazdu i odpocznij i zrelaksuj się , a @ może w końcu przylezie (chociaż ja mam dalej nadzieję , że u Ciebie to jednak fasolka tak psoci)

MARAN witaj:-) Co do buntu 2-latka to gorszy jest bunt 4-latka, który własnie mam przyjemność poznawać:eek:
MARGOLCIA pewnie że pamiętamy:tak::tak: A takie łóżeczko dla dziecka to super sprawa;-) Pati też spała w łóżeczku w którym ja spałam:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry