Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pozdrawiam Was:-)
Mam czarną dziurę w mózgownicy
Chłopcy się na pewno ucieszą ze swojego kąta u dziadka
I tulę cię mocno;-)
Ale może znajdziecie coś ciekawszego
ja tez pierwsza w klasie miałam okresi i stanik - w króliczki4-5 klasa to była nie pamietam dokładnie no tylko że u mnie to wszystkie chciały mieć zaraz stanik i mi zazdrościły
tylko chłopaki wołali na mnie big cyc
ale jakoś sie tym specjalnie nie przejełam na szczęście
no znając mnie to pewno jeszcze z miesiąc sie pozastanawiam zanim zakupie cokolwiekkremy jak dla mnie to masakra i puki co działam maszynką ale to upierdliwe bo trzeba często
i wogule a z tą siłownią to macie ekstra
naprawde zazdroszcze
Dziewczny mam jeszcze chwile...
Mam dosc, moje zcie to jedno wielkie pasmo niepowoidzen,...
Z mieszkanie bedzie dupa zbita...
Dlaczego wszstko sie tak pierdzieli??
Rycze jak male dziecko....
Nie mam nawet teraz do kogo sie prztulic, a zaraz trzeba wchodzic do pracy... Nie jestem w stanie, nic mi sie nie chce...
Rocznica jak cholera...
Kurka wodna, dlaczego zawsze ja??
Gdby nie maz i milosc to nie mialabm zupelnie nic...
Przepraszam, ale musialam to z siebie wyzucic
wszystkim, które kibicowały i trzymały kciuki dziękujędzisiaj odebrałam wynik bety i znowu poniżej 0,1
Test wyszedł negatywny rano, ale objawy nadal się utrzymują. Doczytałam ulotkę informacyjną z clostilbegytu i okazało się, że wszystkie te objawy mogą świadczyć o przedawkowaniu leku. No cóż, w poniedziałek kolejna wizyta, sprawdzenie stanu jajników i może kolejne starania... Zobaczymy, co powie lekarz.
Nie wiem o co chodzi. Ja mam zawsze niskie cisnienie i niższą tem. bo normalna to 36.3. W dniu spodziewanej @ miałam w granicach 36,8 a teraz te 37,3???? Skąd?