tygryskowa
Fanka BB :)
Dziewczyny, wszystkie spodnie na mnie za ciasne Ostatnio chodziłam w dresach bo wygodnie, a jeansy mnie cisną
 Ostatnio chodziłam w dresach bo wygodnie, a jeansy mnie cisną Nie mam w co się ubrać
 Nie mam w co się ubrać

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dziewczyny, wszystkie spodnie na mnie za ciasneOstatnio chodziłam w dresach bo wygodnie, a jeansy mnie cisną
Nie mam w co się ubrać

jeżynka - polecam spodnie ciążoweDziewczyny, wszystkie spodnie na mnie za ciasneOstatnio chodziłam w dresach bo wygodnie, a jeansy mnie cisną
Nie mam w co się ubrać

Noszę od dwóch tygodni te co mi po Karoli zostały
 Noszę od dwóch tygodni te co mi po Karoli zostały  

Z Karolą w ciąży na początku ważyłam 62 kg jak kupowałam spodnie i były na styk. Teraz ważę o 10 kg więcej na starcie i spadają mi z tyłka
 Z Karolą w ciąży na początku ważyłam 62 kg jak kupowałam spodnie i były na styk. Teraz ważę o 10 kg więcej na starcie i spadają mi z tyłka  Zaczyna mnie to irytować bo nie schudłam w ciągu tygodnia aż tyle żeby zaczęły mi spadać ani one się nie rozciągnęły bo sprawdzałam
 Zaczyna mnie to irytować bo nie schudłam w ciągu tygodnia aż tyle żeby zaczęły mi spadać ani one się nie rozciągnęły bo sprawdzałam  Nie wiem co jest grane
 Nie wiem co jest grane 

Efekt teraz taki, że spodnie za ciasne. No ale nic, idę w spódnicy, ta akurat pasuje;-)
 Efekt teraz taki, że spodnie za ciasne. No ale nic, idę w spódnicy, ta akurat pasuje;-) Tylko mi wstyd, że się już nie mieszczę w te normalne
 Tylko mi wstyd, że się już nie mieszczę w te normalne
Mój też gada sam do siebie a najbardziej jak gra w grymój to nie dość, że jest wyłączony na świat, to gada sam do siebie teksty typu "hmm, niecelnie? a to masz!" albo "gdzie są orki, kiedy śpią... la la la"taki on śmieszny :-)
Jeżynko najwidoczniej przyszedł taki czas ze dżinsy trzeba schowac do szafy i dresy pójdą w ruch a przecież i Tobie i dzidzi musi być wygodnie no nieDziewczyny, wszystkie spodnie na mnie za ciasneOstatnio chodziłam w dresach bo wygodnie, a jeansy mnie cisną
Nie mam w co się ubrać

Witam!
Nagapalma bardzo mi przykro, że test wyszedł negatywny.:-(
Buniu wiem coś o tym, bo mój mąż też gra na konsoli. A Ty w ogóle to skąd jesteś?
 ale czasem walnie takim tekstem, że sam siebie nie słyszy a ja sikam ze śmiechu (najlepiej jak coś tam sobie śpiewa- teksty tak poprzekręca, że polegnąć idzie, nic tylko go na Top Trendy wysłać;-) )
 ale czasem walnie takim tekstem, że sam siebie nie słyszy a ja sikam ze śmiechu (najlepiej jak coś tam sobie śpiewa- teksty tak poprzekręca, że polegnąć idzie, nic tylko go na Top Trendy wysłać;-) ) a małżyk sobie parówki gotuje- zawsze jak jesteśmy razem w domu, to jemy to samo, ale dzisiaj mamy smaka na różne rzeczy (z obiadami też tak czasem jest ;-)) ale przecież kiedy się ludzie kochają, to nie znaczy że muszą mieć takie same gusta kulinarne :-) wystarczą podobne
 a małżyk sobie parówki gotuje- zawsze jak jesteśmy razem w domu, to jemy to samo, ale dzisiaj mamy smaka na różne rzeczy (z obiadami też tak czasem jest ;-)) ale przecież kiedy się ludzie kochają, to nie znaczy że muszą mieć takie same gusta kulinarne :-) wystarczą podobne 
 ) to ty niedalego Opola mieszkasz?
) to ty niedalego Opola mieszkasz?