agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Jeżynko w takim razie życzę Ci świetnej uroczystości rodzinnej i oczywiście życzę powodzenia u ginekologa.Odezwij się jak będziesz po wizycie 3mam kciuki.Dobranoc Jeżynko
3mam kciuki.Dobranoc Jeżynko

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
WYNIK NEGATYWNY !!!

a on ma jak Krzysiek od Szczęśliwej- nic go nie ruszy
 a on ma jak Krzysiek od Szczęśliwej- nic go nie ruszy  i teraz nie wiem czy te przytulańce co były to starczą. jejku, teraz zaczyna się najgorszy okres czekania
 i teraz nie wiem czy te przytulańce co były to starczą. jejku, teraz zaczyna się najgorszy okres czekania  jak ja tego nie lubię!!!!! z góry uprzedzam, że się pewnie zrobię nieznośna, niecierpliwa i zrezygnowana- będzie wymagane lanie ;-)
 jak ja tego nie lubię!!!!! z góry uprzedzam, że się pewnie zrobię nieznośna, niecierpliwa i zrezygnowana- będzie wymagane lanie ;-) ale mam nadzieję, że szybko odpuszczą :-)
 ale mam nadzieję, że szybko odpuszczą :-)
 a opowieści świetne
 a opowieści świetne oby tak dalej
 oby tak dalej

WYNIK NEGATYWNY !!!

wkońcu każdej z nas się uda :-)
 wkońcu każdej z nas się uda :-) 

dzieciuch taki
 dzieciuch taki
Dzięki Aga:-) Mam nadzieję, że nim wyjdę, to Iwonka się odezwie:-)
małżyk sobie włączył Władcę Pierścieni na play station i się kompletnie wyłączył na świat ;-) on tak ma- jak gra to go nie madzieciuch taki
a ja sobie tu z wami kllikam- przynajmniej Grzesiowi się nie nudzi i nie zagląda mi na monitor bez przerwy, nie łaskocze i nie duga jak ma w zwyczaju, kiedy ja jestem zajęta a jemu się nudzi ;-) no mówię, że dzieciuch
 taki on śmieszny :-)
 taki on śmieszny :-)