Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

zrób sobie w normalnych jeansach pętelkę z gumki do włosów i nią zapinaj główny guzik, a rozporek olej ... na górę dłuższa bluzka albo tuniczka i gra gitara ... ja tak chodziłam do 8 m-ca, bo mój mini brzuch nie chciał dorosnąć do ciążówek ;-)
nagapalma - bardzo mi przykro, tulam Cie całym serduchem.
Dziewczynki, zastanawiam się ostatnio czy aby jestem w odpowiednim miejscu , chodzi mi o temat staraczek bo niedawno poczytałam temat staraczek 2010 i wzięło mnie na rozmyślania czy skoro ja już zaszłam w ciążę to aby nie robię Wam przykrości z tym moim suwaczkiem i kurczę nie wiem jak to napisać. Chodzi mi o to, że mi naprawdę jest przykro jak się którejś staraczce nie udaje. Ja wiem, że moje staranka były bardzo krótkie ale to wcale nie znaczy, że ja Was nie rozumiem bo od września czekaliśmy na rozpoczęcie staranek. Nie chciałabym robić Wam staraczkom przykrości bo wiem jak to jest jak komuś się uda a wielu z Was ma doły i chyba jeszcze bardziej się pogrąża czytając psoty zafasolkowanych. Hmmm - masło maślane teraz wyszło ale nie wiem jak to napisać żeby ktoś się nie obraził albo źle odebrał moje intencje.

nagapalma - bardzo mi przykro, tulam Cie całym serduchem.
Dziewczynki, zastanawiam się ostatnio czy aby jestem w odpowiednim miejscu , chodzi mi o temat staraczek bo niedawno poczytałam temat staraczek 2010 i wzięło mnie na rozmyślania czy skoro ja już zaszłam w ciążę to aby nie robię Wam przykrości z tym moim suwaczkiem i kurczę nie wiem jak to napisać. Chodzi mi o to, że mi naprawdę jest przykro jak się którejś staraczce nie udaje. Ja wiem, że moje staranka były bardzo krótkie ale to wcale nie znaczy, że ja Was nie rozumiem bo od września czekaliśmy na rozpoczęcie staranek. Nie chciałabym robić Wam staraczkom przykrości bo wiem jak to jest jak komuś się uda a wielu z Was ma doły i chyba jeszcze bardziej się pogrąża czytając posty zafasolkowanych. Hmmm - masło maślane teraz wyszło ale nie wiem jak to napisać żeby ktoś się nie obraził albo źle odebrał moje intencje.