reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jak będę miała chwile to wypróbuję :)

dziewczyny a ja mam takie głupie pytanie.... bo mimo żem baba to nie znam się na tym zupełnie jaki powinien być śluz ok tydzień przed okresem?

reklama
mama05 - Panowie od szafy w końcu przyjechali!

i już po montażu szaf ;)
teraz juz tylko mężowskie roboty zostały - a to gdzieś światełko, a to kontakt ... w każdym razie bliżej już niż dalej :-)

no i torbę do szpitala zapakowałam!!!
brakuje tylko czekolady i batonika dla męża ale to nie problem ...

i już połowę wyprawki do szpitala uprasowałam :-), dobrze mi dziś idzie!
czekam na gratki!!!! :-D:-D:-D:-D

witaj Agatek! i życzę owocnych staranek ;)

marylko - będę trzymała kciukaski za Ciebie,
a jak tam sklepik i sprzedaż? masz jeszcze te body "kocham moją mamę" czy jakoś tak bo ja w końcu ich nie wzięłam ???

zapmarta - ja też mam koteczka, ma 8 lat i jest często niegrzeczny, ale mam nadzieję, że jakoś się z Małą dogadają ... , cieszę się że mówisz, że wszystko mozna jakoś zorganizować :-), skorzystam z Twojego doświadczenia :-)

a Wy znów o jedzeniu ...

badylinko- nie wiem sama zawsze się nad tym zastanawiałam, ale jakoś do mnie to nie dociera

a ja mam dupe a nie maślankę. G dopiero raczył mi odpisać, że nie wziął kasy i nie kupi po drodze. gdyby wcześniej był łaskaw odpisać, to bym sobie poszła do sklepu, a teraz dupka blada, bo mam wszystko na gazie i nie mogę wyjść. a tak mi się chciało tej maślanki...

bunia - to jak wróci to go poślesz na szybko - co to znaczy NIE WZIĄŁ!? :P
jak nie wziął to będzie latał do sklepu :D

jasne jak on wróci do domu to nigdzie dupska nie ruszy. w sumie mu się nie dziwię, bo jeździ na rowerze, a słońce przygrzewa masakrycznie, więc będzie zgrzany na potęgę i nie wyjdzie z domowego cienia na tą patelnię

monia a dlaczego wróciliście do Pl?
Kapi fajnie że już po montażu:)Jak się czujesz?
Badylinka nie jestem pewna ale powinien być biały a raczej taki przezroczysty i bliżej dni płodnych powinno być go co raz więcej...ale mogę się mylić:)

Kpi23 - wielkie gratki za tyle wykonanych prac :-) fajnie tak szykować torbę do szpitala :-)
oj dziewczyny-musimy się wziąc do roboty ;-)

Badylinko
-co do śluzu-też mam zagwozdkę, a jeszcze większą z rozpulchnioną szyjką macicy :rofl2: i tym gdzie ma być jak się jest w poczatkowych stadiach ciąży

Bunia - no jasne, on sobie będzie siedział w domu a Ty nie będziesz miała maślanki... :P

Agnieszka - ale ja jestem coraz dalej dni płodnych....jestem ok tydzień przed okresem a zakiślowana jestem jakbym miała mieć drugą owu w tym cyklu

Agata - ja się mojej szyjki w ogóle nie czepiam bo w ogóle tego tematu nie ogarniam :P

Agnieszka - ale ja jestem coraz dalej dni płodnych....jestem ok tydzień przed okresem a zakiślowana jestem jakbym miała mieć drugą owu w tym cyklu

Badylinka nie znam się dokładnie,może poczekaj aż pojawią się inne dziewczyny to podzielą się wiedzą na ten temat:)

Ja pracuję nad zdjęciami,segregacja itd.kawusia pięknie pachnie,spokój w domu,lubię tak czasami sama sobie posiedzieć:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry