reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
21:25 i lody jesz??? :D no to pieknie :D a ja myslalam, ze ja tylko szaleje :D dzisiaj rano po 9 juz jadlam loda :D oczywiscie wszyscy w pracy pukali po glowach ale co.. smaka mialam :)

tak sobie czytam te wszystkie porady i wiecie co? nauczyc dziecko tych roznych rzeczy to niezla praca... i chyba kazde powodzenie to jak awans conajmniej.. :) juz sie doczekac nie moge :)

nika, mama - na marcoweczki to ja tez sie pisze :D moze byc i na kwiecien... :)
MAGGY- dokladnie,nauczenie dziecka"prostych"czynnosci jest trudne bo wymaga cierpliwości a z tym u kazdej z nas roznie...a ja wlasnie zjadlam miseczke poidorkow koktailowych ze smietana i szczypiorkiem:-D:-D:-D:-D:-Da teraz w kolejce czeka Magnum:tak::tak::tak:narobilam sie dzis to mi sie nalezy:-):-)
mama dobrze pisze Lorelain
maggy dobre sugestie:)
AGNIESZKA- dzieki,radze to co sama wyprobowalam:tak:
No i dupa zbita...
Mialam juz kolacji nie jesc, ale z tego ze sama w domu siedze, z tego chorubska, z tego ze mi zle...
Ze jajko boli, ze nawet nie mam co sie sexic bo mnie piecze to zjadlam przed chwila cala paczke popcornu z mikroweli
PRALINKA- i wiesz c??? i smacznego:-):-):-):-)raz nie zawsze,dwa razy nie wciąż;-)

Dzieki za powitania. To moje pierwsze forum dlatego potrzebuję pomocy przy obsłudze. Jak to robicie, że wklejacie wypowiedź kogoś komu właśnie chcecie odpowiedzieć? No i jak umieszczacie te suwaczki i inne opisy pod swoim podpisem?
Ktoś mnie prosił (nie pamiętam kto...) żebym napisała cos o sobie. Mam 31 lat, o dziecku marzę od co najmniej dwóch, ale z powodów zdrowotnych męża musieliśmy poczekać dwa lata na starania. Staraliśmy się dopiero drugi raz, ale ja sie czuję jakbym już od dwóch lat to robiła, same rozumiecie....instynkty szaleją a i zegar biologiczny tyka...
Mieszkam pod Poznaniem i bardzo wierzę, że w tym roku sie uda zaciążyć :-):-):-)
A tak poza tym to fajna ekipa sie na tym forum zebrała, już Was lubię dziewczyny :)
TONYA-ja tez mam 31 lat i mieszkam pod Poznaniem w strone Szamotul a Ty??

Ostatnia edycja:
reklama
mama dzieki;-)

Badyllinka do uslug;-)

No i 22 wybila...
Lece z piesiem, na przeciw Mezusiowi...

Owocnych nocnych staranek Wam zycze:-)
Buziaki i kolorowych

aga!!!!!!! Dokładnie o tym samym pomyślałam :P Bo mi się w foobarze włączyło akurat BEP i mi się zachciało pobujać :)
hehe a Ja w Tv świetny kawałek usłyszałam i tak jakoś chętka mi przyszła ale muszę poczekać jeszcze...jak będę w Pl to sobie pójdę,już nie mogę się doczekać kiedy wskoczę na parkiet :-D:-D

malapralinka dobranoc i kolorowych...:)

LOR to rzeczywiście mały cwaniaczek:sorry2::sorry2: Pati zaczęła mówić jak miała po 3 roku życia. też się martwiłam że nie będzie mówić, czytałam bajki ,puszczałam bajki w TV to nawet nie chciała ogladać :happy: A jak zaczęła to z dnia na dzień coraz więcej słówek znała:tak: A co sikania to nie wiem co Ci poradzić bo u nas to jakoś poszło i Pati odkąd skonczyła rok sikała do nocnika a kupka tez miesiąc później:tak::tak: Ale tak jak ci pisałam jak tylko oczy rano otworzyła to szłam z nią do łazienki na siku. :tak:

Z tym mówieniem to trochę mnie pocieszyłaś, ale czasami on mnie tak przeraża swoją niemowa , że boje się, że już mu tak zostanie.
Mati jak sie budzi to tez go wysadzam, to siedzi pół godziny czasami dłużej na nocniku i nie robi nic.

dobra dziewczyny ja uciekam się kapać i do łóżeczka bo dzisiaj mam paskudny chumor i nie chce nikomu psuć wieczorku moim smęceniem. Mama nadzieje, że jutro będzie lepiej.

ojej padło to moje dziecko dopiero !!! a ja razem z nim.
Wisieńka ma ten sam termin porodu co ja, a Sorbuś ten sam tydzień i dzień co ja, nieźle !!!!
mama, Tonya no proszę sąsiadeczki z was ????

oj padam dziś, więc szczypaweczki,papatki dla was.

reklama
MAMA, TONYA fajnie że jesteście sąsiadkami:-D:-D:-D

LOR dobronoc pchełki na noc:-) I nie przejmuj się - jeszcze zatęsknisz za ciszą w domu:tak::tak:

MALAPRALINKA - kolorowych:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry