reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się wieczornie - mąż mi tosta robi:tak::-D, Karola wykąpana robi bałagan :dry: A ja mam ochotę wypuścić pawia ale jakoś uparty jest i wyjść sam nie chce :dry:
U nas przyjemna temperatura się wreszcie zrobiła tak ze żyć się da ale na dwór lepiej nie wychodzić bo zjadają żywcem ci mali krwiopijcy :dry: Muszę kupić coś na dwór na komary bo do domu nie wlatują bo mamy moskitiery :-D Nie wiem tylko czy Karolę mogę psikać takim dla dorosłych czy ten dla dzieciątek kupować :dry:

reklama
Isana nie jestes sama, ja wariuje jeszcze gorzej;-)
Dziewczyny wlasnie zalatwiam sobie tesciora, kolezanka mi kupi..
Ale sie zastanawiam troszke bo to 10zl, a juz na allegro tez zamowilam ale te przyjda jutro popoludniu albo pojutrze.
A tak jutro rano bym testowala - jutro 27 dzien cyklu

Sol Ja bym raczej kupiła coś osobnego dla dziecka:)
mlodam to nie fajnie jak budowa się przesunie,mam nadzieję że szybko naprawią tą drogie i będziecie mogli rozpocząć budowę:)
isana Ja zaczęłam czytać czasopisma,książki o ciąży dopiero jak zaszłam.Przed ciążą nie czytałam:)
malapralinka a jakie masz z reguły długie cykle?

Wiedziałam że tak będzie:crazy: M zabrał mi lapka i dopiero teraz oddał;-)

Nika a co się dzieje że nerwy puszczają?
AGNIESZKA @ się zbliża więc pewnie PMS mnie dopadł:dry: Nie lubię jak mam taki nastrój bo wszystkim się obrywa za byle co:-(

witam się popołudniowo - a raczej wieczornie;-)
idę trochę poczytac co pisałyście.
powiem, ze juz się poniedziałku-wtorku doczekać nie mogę... ehhhh zwariuje chyba:zawstydzona/y:
MŁODAM hejka:-) A co jest w te dni:-( I nie wariuj kochana:rofl2::rofl2: Dobrze że twój tatko już w domku - teraz będzie nabierał sił:tak:

Hej, to znowu ja;-)
Dziewczyny, mnie co jakiś czas wyrzuca z forum, tzn. jak nie korzystam przez pare minut, to mnie automatycznie wylogowuje, trochę mnie to denerwuje...:wściekła/y: Też tak macie? A najgorsze jest, jak naskrobię długiego posta i nie mogę go wysłać, bo nagle jestem wylogowana i cała robota zaczyna się od poczatku....:angry:

ISANA nie tylko Ty tak masz:no::no: Mi tez się tak dzieje i dziś mi wywaliło wielkiego posta w kosmos:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ZAPMARTA witaj ciężaróweczko;-)

mlodam ;-)
nika rozumiem Ja mam bardzo podobnie;-/nie lubię tego czasu "przed" i "w trakcie" @
isana Ty nie wariuj i nie nakręcaj się bo potem może być gorzej...spokojnie Ja Cię proszę:)

kochane spacjalnie odpalilam kompa ,poniewaz dostalam wiadomość od Kasi czyli odkpi23:

napisala ,ze odeszly Jej lekko rozowe wody plodwe i ze chyba RODZI!!!
jadą do szpitala-zobaczą co i jak i dam mi znac to Wam napisze.napisala,ze umiera ze strachu i zebysmy trzymaly kciuki!!!!!!!!!!!!

jak dostane jeszcze inf to napisze-ide pod prysznic

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry