J
jaewa
Gość
Czesc Monia, nie martw sie ja tez mialam problem zeby nadrobic dzisiaj rano jak wstalam :-) Zaraz zrobie sobie druga kawke to wypijemy razem 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

U mnie 25 na termometrze po północnej stronie i zaduch już się zaczyna robić niestety
A tak pięknie było wieczorkiem 

Jaewa to smacznego i na zdrówko)
ja nawet nie nadrabiam bom w pracy( Robię duże zamówienie podręczników dla szkół w projekcie i teraz sprawdzam ceny każdej książki, żeby znać wartość zamwoienia, no i różne kwiatki po drodze wychodzą... bo to dla 40 szkół po 4 przedmioty każda i nauczyciela mogą sobie zamawiać najróżniejsze ksiażki... i notorycznie brak poprawnych tytułów, isbnów, autorów itp.... ehhh

Jaewa ja wiem co to być bez pracyJak wrócilismy z Uk to kilka miesięcy szukalam i szlag mnie trafiał w domu!
No i prace mam taką jaką chcePrzy projektach
No i neta mam
Nie jest źle i tylko czasem się trafiają różne kwiatki
i np po 3 tyg takiego zbierania zamowień w różnej formie i próbach zrobienia z tego czegoś co można wysłać do wydawnictwa to już bym powystrzelala połowę nauczycieli! Np dzwoniłam do jednej babki z pytaniem o jaką książkę do matematyki jej chodziło a ona " no taką ta niebieską"... Teraz już się z tego śmieję bo prawie kończę ale wtedy....
MOgłoby byc zawsze lepiej ale, wierz mi doceniam to co mam)

o ja pierdziu...
No to kciukasy zacisniete &&&&&&&&&&&&&
Wiecie nie mialam przyjemnosci Jej poznac jeszcze ale jakas taka ogromna radosc na ta wiadomosc poczulam:-)
Ja lece z piesiem po mezusia...
Tym razem moja wiadomosc przeszla niezauwazona;-)
No nic, test "sie wlasnie kupuje"
Jutro rano testowanko
Bardzo prosze myslcie o mnie i o tescie, zeby byl pozytywny...
Spokojnego wieczorku Wam zycze
Buziaki![]()