reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja też lecę jeszcze pod prysznic,wybalsamować się i spać.Dobranoc wszystkim...:)

Nika kolorowych...:)
Tonya również kolorowych życzę...:)

malapralinka a Ty przynieś nam jutro dobre wieści,3mam kciuki :)

NIKA papa!:-) Kto został?

AGNIESZKO dobranoc!:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam Was dziewczyny!
Wy już śpicie, a ja dopiero kompa odpalam...

Zaraz sama zmykam do wyrka, ale pomyślałam, że powiem
Jakas deprecha u mnie... Już bym chciała znaleźć jakąś pracę, jakoś nie umiem być bezrobotna... Mój M. w ogóle nie daje mi tego odczuc - on to jest naprawdę złoty facet... :-):-):-) Ale mimo wszystko... No i do tego chciałabym zobaczyć te moje dwie kreseczki... ;-)
Ehh, sorki za biadolenie.
Śpijcie dobrze!

Witam Was dziewczyny!
Wy już śpicie, a ja dopiero kompa odpalam...

Zaraz sama zmykam do wyrka, ale pomyślałam, że powiem
Jakas deprecha u mnie... Już bym chciała znaleźć jakąś pracę, jakoś nie umiem być bezrobotna... Mój M. w ogóle nie daje mi tego odczuc - on to jest naprawdę złoty facet... :-):-):-) Ale mimo wszystko... No i do tego chciałabym zobaczyć te moje dwie kreseczki... ;-)
Ehh, sorki za biadolenie.
Śpijcie dobrze!

Kochana a gdzie mieszkasz jezeli sie wolno zapytac? Ja tez poki co szukam pracy wiec nie martw sie nie jestes sama a co do dwoch kreseczek to nie musze chyba mowic;-) tylko ze my sie starac bedziemy dopiero za miesiac:-)

Witam sie ze wszystkimi serdecznie i zycze Wam milego dnia :-)

Poki co ide zrobic pranie bo i tak tutaj jeszcze nikogo nie ma do potem :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej :)

U mnie pranie chodzi już od godziny :-)... dzieci sie właśnie pobudziły to ide robić śniadanie, z domu wyjedziemy na wycieczkę dopiero o 10. Mam nadzieje, że chłopaki za bardzo nie popili w nocy.

Miłego dnia !!!

Hej :)

U mnie pranie chodzi już od godziny :-)... dzieci sie właśnie pobudziły to ide robić śniadanie, z domu wyjedziemy na wycieczkę dopiero o 10. Mam nadzieje, że chłopaki za bardzo nie popili w nocy.

Miłego dnia !!!

Zycze suuuuper wycieczki i duzo sloneczka :) Mam nadzieje ze dzisiaj w Gliwicach ladna pogoda :):-)

Cześć:)
Witam się znad porannej kawusi:)
Oczywiście nie nadrobię:wściekła/y: No ale cóż przyzwyczajam się....

Lor życzę milej wycieczki:) Oby nie było za gorąco:)

Malapralinka podobno dziś testujesz:) Trzymam mooooocnooo kciuki!!

a ja tez mam dwie kreseczki! I o! Na owulacyjnym co prawda ale miło popatrzec przynajmniej na takie:)) No i to oczywiście ćwiczenie patrzenia na dwie na ciążowym:-D

MIŁEGO DNIA:))

reklama
Dzień Dobry Kobiałeczki...
Długo mnie nie było...melduję, że żyję, ale co to za życie ;-)
Pozdrawiam serdecznie i życzę cudownego dnia...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry