reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama ja wiem, że chodzi o to, że rodzi się dziecko. Ale ja od zawsze jestem wyczulona na ból. Jednak nie zawracam sobie tym głowy. Jeszcze co najmniej 9 msc.

agnieszko dziękuje za ingo.

Wisienko i jsorbek spóźnione gratki!

reklama
motylku masz piękny nick :)

motylki kojarzą mi się z wiosną, są kolorowe, miłość to motylki, dzidzia poruszając się sprawia że odczuwasz motylki w brzuszku :)

z ta zmianą nicka to chyba nie jest proste więc pomyśl że masz piękny nick :tak:

mama ja wiem, że chodzi o to, że rodzi się dziecko. Ale ja od zawsze jestem wyczulona na ból. Jednak nie zawracam sobie tym głowy. Jeszcze co najmniej 9 msc.

Poród boli to fakt ale jest tak jak mama pisze że gdy się zaczyna start to nie myśli się o tym że boli boli boli tylko o tym aby już urodzić,zobaczyć czy dzieciątko jest zdrowe a przede wszystkim aby móc przytulić je w swoich ramionach i mieć poród za sobą:))Takie jest moje zdanie a wiem bo rodziłam :)

Laski ja sie bede zwijac do wyrka!
słodkich senków i do juterka. czeka mnie samotna nocka więc będziecie ze mną :-D hihihi papatki

Anula dziękuje:-) Jednak nie pasuje do mnie ten nick. Wolałabym coś bardziej "po mojemu". np. minia (tak mnie nazywa mąż).
Napisałam do admina. Jak się na mnie zdenerwuje to dam sobie spokój:-D

agnieszko skoro tak mówisz...no dobrze, już nie musle o tym;-)

MLADAM dobranoc pchełki na noc:-):-) co byś sama nie była:-D:-D

MOTYLEK to jest taki ból który jak tylko dostaniesz maleństwo w ramiona to o nim zapominasz:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry