reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama dziekuje. Naprawde, jakoś czuję ze nam się udało.

A co do KPI to życzę jej szczęścia i żeby za bardzo nie bolało. Ja się juz nasłuchałam tych opowieści z porodówek ;/. Aż sie boje swojego porodu.

Dziewczyny, jak można zmienić nick?

agnieszko mi cały tydzień sie dłuży, bo nie mogę się doczekać ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziękuje za miłe słowa i przyjęcie
takie słowa budują w nas wiarę :tak:

wierzę że się uda inaczej być nie może!
czas leczy rany, ale najważniejsze że nie straciłam nadziei,
trzeba niestety swoje odpłakać, swoje odczekać i próbować

niestety nie sposób jest odnaleźć się tak szybko w postach już napisanych i w waszych historiach ale skoro tu jesteśmy to trzymam za nas wszystkie kciuki aby się udało!
za dwie kreseczki &&&&&&&&&&&&&&& !!!!!!!!!!!

o ja pierdziu...
No to kciukasy zacisniete &&&&&&&&&&&&&
Wiecie nie mialam przyjemnosci Jej poznac jeszcze ale jakas taka ogromna radosc na ta wiadomosc poczulam:-)

i u mnie kciukole zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
znika człowiek na godzinke a jak wraca to takie ńjusy ^^

Tym razem moja wiadomosc przeszla niezauwazona;-)
No nic, test "sie wlasnie kupuje"
Jutro rano testowanko
Bardzo prosze myslcie o mnie i o tescie, zeby byl pozytywny...

ja zauważyłam jak tylko przyszłam na forum ale zanim odpowiedziałam to już były 3 strony natrzaskane!!! :P
moc moc mooooc pozytywnej energii kochana i wszystkie kciuki jakie tylko mam to zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam Was dziewczynki
mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona,
kilka tygodni nie uczestniczyłam na forum BB ale chcę to zmienić :tak: z czasem zaczyna mi brakować tego co tu każda z nas wnosi
byłam już w staraczkach 2010 i nawet udało się byłam w ciąży ale niestety, ciąża skończyła się u mnie w 11 tygodniu, teraz zbieram siły abyśmy za 3 miesiące z mężem mogli znowu próbować.

witaj! przykro mi z powodu Aniołka w niebie ale za 3 miesiące znowu będziecie mogli spróbować i wierzę że Wam się uda!!!
mam nadzieję że czas zleci Ci z nami szybciej i przyjemniej :)

Słuchajcie, coś czuje, że nam sie udało. Niedługo testujemy ;D

kciuki zaciśnięte!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a ja się coś źle czuje, katarzysko mi nie daje spokoju, głowa coś pobolewa i zatoki się odzywają.... chyba idę spać :/

agnieszka - jak tylko się zdecydujemy to na pewno będziesz jedną z pierwszych która się dowie! :)
i nie licz na to że Cię ominie tea/coffee/bear/vodka <niepotrzebne skreślić> time ze mną ^^ jakbyś znalazła jeszcze chwilę to skrobnij mi słówko o Waszej okolicy. Jak się żyje, jakie możliwości pracy tzn jakie sektory mają największe zapotrzebowanie.

agnieszko nie podoba mi sie ;/

Badylinko dziękuje. A złe samopoczucie wkrótce przejdzie ;D

agnieszka - jak tylko się zdecydujemy to na pewno będziesz jedną z pierwszych która się dowie! :)
i nie licz na to że Cię ominie tea/coffee/bear/vodka <niepotrzebne skreślić> time ze mną ^^ jakbyś znalazła jeszcze chwilę to skrobnij mi słówko o Waszej okolicy. Jak się żyje, jakie możliwości pracy tzn jakie sektory mają największe zapotrzebowanie.

Ok jakby co to czekam na informacje i zapraszam :tak:
A o naszej okolicy itd.napiszę Ci pewnie ale na pw ok?

Marylko o nic mi nie chodzi:)
Ogólnie zajmę się sprzedażą na allegro ciuszków i nie tylko...aby zająć się czym jeszcze dodatkowym:)
Ja nie mam głowy do dużej działalności tak jak Ty Marylko.Poza tym Ty masz sklep na miejscu i wszystkiego sama dopilnujesz no i to jest Twoje zajęcie.Z resztą już kiedyś Ci pisałam że podziwiam Cię za odwagę założenia własnej działalności:)
Ja do takich dużych biznesów się nie nadaje i nawet o tym nie myślę:)

Cześć Josephine:)
Dziękuję Ci:)
Tak w Uk można kupić cuda cudeńka za śmieszne piki i Ja mam zamiar się tym zająć,mam nadzieję że plan wypali:)

pewnie ze wypali! trzeba tylko sie odwazyc! :) trzymam kciukasy !

motylku - ja myślę że nick można zmienić w jakichś szczególnych przypadkach i musisz się z tym zwrócić bezpośrednio do moderatorów albo admina ;)

Agnieszka - jasne, nie ma sprawy. Nie musi być nawet dziś, wystarczy jak znajdziesz wolną chwilę :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry