reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
[FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]melduje sie z rana [FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]
jesli chodzi info od kpi23 to po polnocy napisala,ze niestety rozwarcia nie ma i podają Jej oksytocyne...odpisalam ,ze &&&&&&&&&&&&&&&&& nadal zaciśniete i zeby byla dzielna!!!

u mnie kolejna-juz 3- nocka do bani-ide na 10.45 do pediatry bo Domi zaczal kaszlec i praktycznie kaszle ciagle-bardzo sie meczy w nocy ,nie wiem co to G tak nagle chwycilo:dry::dry:

pozdrawiam wszystkie i zycze pieknego dnia-ja kroplowka z kawy:eek:

[FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]melduje sie z rana [FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]
jesli chodzi info od kpi23 to po polnocy napisala,ze niestety rozwarcia nie ma i podają Jej oksytocyne...odpisalam ,ze &&&&&&&&&&&&&&&&& nadal zaciśniete i zeby byla dzielna!!!

u mnie kolejna-juz 3- nocka do bani-ide na 10.45 do pediatry bo Domi zaczal kaszlec i praktycznie kaszle ciagle-bardzo sie meczy w nocy ,nie wiem co to G tak nagle chwycilo:dry::dry:

pozdrawiam wszystkie i zycze pieknego dnia-ja kroplowka z kawy:eek:

Czesc Mama, powodzenia u lekarza, pewnie to nic groznego. Dostanie jakies tabletki i sie bidulek przestanie meczyc tym kaszlem:-(

mama - no to ciekawe czy Natalka już na świecie czy jeszcze chociaż po oxy powinno ładnie pójść :tak: Zdrówka dla Domisia :tak:
dorotka - a jak ty się ciężarówko czujesz?

Pranie nastawione, małż wrócił i siadł do laptopa - ja miałam opracowywać pytania ale wolałam obudzić kolegę i poprosić o przesłanie gotowca :-p
Nudzi mi się - może sobie na spacerek pójdę po lody do sklepu :-D

Sol dzieki za pamiec,ale roznie naprawde
ogolnie mam okres z przyplywem energii,ale teraz spadek formy bo chora jestem od 2 dni
poza tym w porownaniu do tamtej ciazy ,to teraz kupe problemow mam i tylko po lekarzach jezdze
pocieszam sie tylko tym ze to juz niedlugo

a Ty jak ,doczytalam ze jakies mdlosci

SOL,JAEWA,BUNIA- dziekuje,nie wiem co Mu sie przyplątalo??? najpierw te raczki spalone sloncem a dzis ten okropny kaszel....mam nadzieje,ze da cs sensownego i pomoze...

DOROTKA-witam i faktycznie u Ciebie juz coraz blizej [FONT=&quot]
g030.gif
[/FONT]

dorotka - zasadniczo dobrze - trochę muli jak pusto w żołądku :-D Mały łakomczuch we mnie rośnie ale ani razu nie wymiotowałam, ogólnie czuję się dobrze, prawie nie czuję żebym w ciąży była wiec jest extra :-D To nie to co z Karolą gdzie marzyłam o szubienicy :-p :-D To życzę zdrówka - zresztą coś ty sobie myślała - chorować w taką pogodę :szok: :-D Mam nadzieję że już niedługo się poprawi i będzie lepiej, a w sumie to najgorszy czas ci został bo wakacje mają być jednak ciepłe a to twoje dwa ostatnie miesiące :sorry: Ale mam nadzieję że będzie już tylko lepiej :tak:

Idę po te lody bo strasznej chcicy dostałam :-D

reklama
Nadrobiłam i zapomniałam co miałam komu odpisać.
W każdym razie trzymam kciuki za Kpi i Natalkę, no i za wszystkie testujące.

Ja w tym miesiącu testować nie będę, bo mnie @ nawiedziła 3 dni wcześniej :/ Jestem sła, bo skoro mi ię przesunęło, to nie wiem jak będzie w przyszłym miesiącu. W każdym bądź razie wymyśliłam, ze najwyżej pójdę do innego ginekologa, bo receptę na clo, ale to dopiero w lipcu.

A teraz zmykam do babci. Miłego dnia Skarby :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry