reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moze faktycznie jestes w ciązy i tak fasolka daje znac o sobie. Wiesz nastepują zmiany w organizamie. A jak poszlas spac, to sennosc tez jest objawem ciazy.

Jak czytam na forach innych to pisza ze to moze torbiel. Jak Cie bedzie bardzo bolec to idz do szpitala.
Czasem torbiele sie same wchlaniaja.

Jeszcze wyczytalam cos takiego:

W pierwszym trymestrze ciąży, rosnący zarodek odżywiany jest przez pęcherzyk żółtkowy, który później przekształci się w łóżysko. Do tego czasu pęcherzyk kontrolowany jest przez ciałko żółte, które znajduje sie na jajniku z korego uwolniła się zapłodniona później, komórka jajowa. Dlatego niektóre kobiety w pierwszych tygodniach ciąży mogą odczuwać ból. Nie ma to jednak żadnego wpływu na dziecko.

Hmm...wlasnie tez myslalam nad torbielem ale wczoraj bylam u ginekologa i powiedziala ze tam nic zlego sie nie dzieje...wiec raczej to wykluczylam...a moze to jednak nie fasolka...moze tyle bole przed okresem nie wiem dziwne...

reklama
Kochane lece, bo dzis Małyszek walczy o medal:P:P
KAKIK-przeczytalam mezowi koncowke Twojego postu-powiedzial-pozdrow Ja,sa jeszcze prawdziwe kobiety:-D:-D:-D:tak:

JULIA-wez no-spe i badz doberj mysli. :tak: MADA23- super,ze Ty tez od czerwca zaczynasz:laugh2::laugh2: jeszcze troche i startujemy:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama o boze!!!! co ty mi gadasz po mac laren!!!! ja wlasnie taki chcialam ale w tym sklepie co mielismy nie maja tej firmy, ona jets super!!!!a tu NAJTANSZA SPACEROWKA kosztuje 220-230 euro... gdzie ty ja kupilas????

julia...a wiesz o czym ja sobie pomyslalam... kilka lat temu dostalam takiego bolu w okolicy jajnika, rzymalo dwa dni a na koniec tak yl mocny ze brat mnie zniosl bo nie moglam wstac i chodzic i pojechalismy na pogotowie
robili mi usg i nie bylam w ciazy,a najlepsze ze zrobili tez badanie moczuni z moczu mozna by bylo zasugerowac ciaze, cos tam sie pozmienialo...powiedziano mi ze przeziebilam jajnik, bo kilka dni wczensiej wracalam z podorozy gdzie na dworzu bylo minus 25 i padlo ogrzewanie... cala noc tak jechalam
i to byly takie wlasnie skuroczowe bole jak na okres, ale po stronie jajnika a nie w samym zupelnie podbrzuszu
nie wiem czy to to, ale tak mi sie skojarzylo, ze mialam wowczas ciazowe objawy

JOSEPHINE- bardzo prosze kochana:tak::-D

oj kobiety cos tu puto jak na sobote:-(tydzien temu tyle sie dzialo a dzis ehooooo:sorry: AGNIESZKA -jak Twoja lustrzanka??? a w ogole bylas na tym zabiegu zamkniecia naczynek??? KAKIK- no to mamy srebro,co:tak::laugh2: kobiety do jutra bo cisza taka,ze ide do meza-obiecal mi masarz a skoki sie skonczyly to... papatki i do jutra:happy:

mama05 Brawo Małyszek:) To mój ulubiony sportowiec. Jest taki pozytywny:)

Ale ten twój mężuś Cię rozpieszcza:P

Miłego wieczorku Wszystkim życzę.

reklama
...
agus_kula [/B]- jak tam od rana? jak Emilka? nockę przespała spokojnie? :)
Tak Kochana Emi noc przespała:-) Dzięki Bogu nie miałam z nią problemów po nocach. Już w pierwszym miesiącu od kompania potrafiła przespać do 4-5 a teraz ładnie do 7 przynajmniej:-):-) Oby drugie też tak mi spało:-D:-D Nocka przespana spokojnie bo mężulek musiał wypocząć ale ładnie już to nadrobiliśmy z rana i przy drzemce Emi i mam nadzieję że przed spaniem się jeszcze załapię:-D:-D:-D
josepfine Fajnie że zdecydowałaś się na pierścionek :-) No i czekam na nowiny odnośnie torebki.... czy się zdecydujesz zaryzykować... hehe
Słuchajcie czy to nie dosyć dziwne zeby brzuch tak bolal? Jakies 3 godziny temu zaczał znowu mnie ostro bolec raz jeden raz drugi jajnik takie uczucie ciągniecia...az zasnelam na 3 godzinki wslasnie temperaturka 37,2..gdzie rano mialam 36,8. W dodatku poczułam takie dziwne uczucie mokrosci juz myslalam ze to @ a tu poprostu duzo bialej wydzieliny, miałyscie takie objawy??
Kochana wydaje mi się że to nic złego te bóle jajnika. Ja też tak miałam przez pierwsze tygodnie ciąży i moje 2 kumpele a nie mialam zagrożonej ciąży więc ból nie musi tego oznaczać no ale lepiej dmuchać na zimne więć uważaj na siebie. Do wtorku już nie daleko i wszystko się wyjaśni:tak::tak: Trzymam kciuki.
Widzę że we wtorek jest wielki dzień i dużo się wtedy wyjaśni:-) Julia21 bedzie miec wyniki:tak:mama05 i ania77 idą do gina na badania a josephine będzie wiedzieć czy wyjazd na Londynu jest aktualny... fajnie:-D:-D:-D No a ja dowiem się we worek co będzie z oknami do domku:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry