reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hejka
...dopiero teraz mam czas aby was poczytać.
Zakupiłam dziś swoją lustrzankę,jestem zadowolona :happy:
A co u was słychać,jak mija wieczorek i jak przygotowania do walentynek? ;-)
mama na zabiegu dziś nie byłam bo przełożyłam na kolejną sobotę,nie wyrobiłabym się ze wszystkim i babka w recepcji się zgodziła także za tydzień mam już ostateczny termin zabiegu:)

Ostatnia edycja:
reklama
witam się !

nie mogłam wcześniej zajrzeć, jak wróciliśmy to zaraz kąpiel i spanie Karolka.
Jutro znów pracowity dzień. Ale osiemnastka mojej siostry się udała. Ale te nastolatki teraz są. Dostała ta moja Olka od chrzestnego kolczyki z diamentami, certyfikat był, więc prawdziwe. A ona się skrzywiła i mówi, że nie będzie nosić, że średnio jej się podobają. :no: już nie wspomnę ile kasy zgarnęła. Kurczę normalnie prezenty jak na ślub. Ale moda na te "osiemnastki". Ja miałam skromny obiad i tyle, żadnych drogich prezentów. Tylko, że ja stara dooopa jestem:-).

Julia czekamy z Tobą do wtorku na wynik z niecierpliwością.

Widzę, że doszła nam druga mama;-), witaj i udzielaj się. Nie będziesz żałować.

zapomniałabym:

agnieszka gratuluję zakupu.

asiuasiu, żeby nie zapeszać... niech się ten sklep rozkręca szybciutko.

josephine, nie ma to jak mieszkać w Paryżu i mieć sklep LV za rogiem. :-)

mama99, z jakich okolic Warszawy jesteś ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agnieszka gratuluję zakupu.

Nie dziękuję,mam nadzieję że długo posłuży :tak:
...a nie długo przymierzam się do zakupu kolejnego lensa ehhh mój mąż oszaleje...ale bardzo się cieszy moim szczęściem...kochany jest:)

zapmarta fajnie że impreza urodzinowa się udała :tak: a o prezentach już nie wspomnę,teraz to nie to co kiedyś,czekolada i para rajstop...

czesc dziewczyny jak ranek mija ???
ja wstalam 30min temu, maly sie bawi, F. spi, a pozniej jedzie do biura...
zrobilam sbie kawke i was czytam :)

zapmarta: siostra kolczykow nie chce z diamentami ???? to ty musisz ja do mnie na krotki staz wyslac ;)))))) na pewno polubi hehehe

Witam sie z rana ,trocze napisalyscie wczoraj,ja mialam problem z kompem-jak to mowi LOVELY-mulil,ze walnac o podloge to malo:wściekła/y::angry: mam nadzieje,ze dzis bedzie lepiej i jak bede z Wami pisac to moj sprzet da rade:sorry: wstawac w ten zakochany dzien,choc u mnie znow pada i znow maz bedzie po ogrodzie z szufla latal-mamy 40cm sniegu nasypane-masakra.my juz po sniadanku a jesli Wy w trakcie to SMACZNEGO!!!!!!!!!!!!

josephine- jak tam poogladalas wozki na tej str.co Ci wyslalam??? pozdrawiam Cie cieplutko-ja tez z kawka-kochana kawkaz rana..:tak::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej
od razu poogladalam ! i na 100% chce mac larena
ale porblem wtym ze na bilecie juz mam zabukowany tylko bagaz duzy jeden i podreczny
wiec wozka nie ebde mogla wsadzic... bedzie specjalna oplata, ale to to pikus, gorsze z ekiedys juz tak mialam i mnie wyslalai do butiku gdzie sie kupuje bilety zeby to uregulowac, kolejka a ja malo czasu, stres
a teraz bede z dzieckiem na reku, bez wozka
wiecc zastanawiam sie czy warto
czy jechac dzis do sklepu i kupic za 220 euro...

JOSEPHINE- no tu Ci za bardzo nie pomoge,ale tak pomyslalam,ze moze jak dolecisz do Pl to od razu na lotnisku zalatw sprawe z doplata i jak bedziesz wracala to juz nie bedziesz musiala stac w kolejce i sie stresowac czy zdazysz,czyba ze tak nie mozna-nie znam sie. a wozek jak najbardziej polecam:tak:;-) a jak "zaoszczedzilas"na pierscionku to moze kup u siebie:-Dno nie wiem kochana -moze ciagnij losy:laugh2::-D

Witam się w ten pełen amorków dzień:-):-):-)
hej
od razu poogladalam ! i na 100% chce mac larena
ale porblem wtym ze na bilecie juz mam zabukowany tylko bagaz duzy jeden i podreczny
wiec wozka nie ebde mogla wsadzic... bedzie specjalna oplata, ale to to pikus, gorsze z ekiedys juz tak mialam i mnie wyslalai do butiku gdzie sie kupuje bilety zeby to uregulowac, kolejka a ja malo czasu, stres
a teraz bede z dzieckiem na reku, bez wozka
wiecc zastanawiam sie czy warto
czy jechac dzis do sklepu i kupic za 220 euro...
Josephine a nie ma tak że dla dziecka można wsiąść jedną sztukę tzn. albo wózek albo fotelik i jest on dawany im przed samolotem na płycie i zaraz po wyjściu z samolotu jest oddawany??? Nie musi być zgłaszany wcześniej tylko przy zdawaniu dużego bagażu i metkowany wtedy no i jest nie odpłatny chyba że chce się wziąść 2 sztuki. Przynajmnij my tak jechaliśmy z fotelikiem a teraz mamy zamiar wziąćś wózek . No i przedtem lecieliśmy innymi liniami a teraz innmi....

hej Dziewczynki, ale tu nasmarowałyście. :-D Dosłownie nie nadążam:-D:-D

Wczoraj była u mnie mama, więc nie miałam czasu z wami pogawędzić

Julia mnie na początku ciąży starsznie bolał brzuch i wszystko było jak najbardziej ok, a tak szczerze to objawy wczesnej ciąży a okresu są bardzo podobne:sorry:

reklama
O właśnie coś sobie przypomniałam co miałam wczoraj pisać odnośnie tego co któraś napisała o ciąży pozamacicznej. Julia21 jak byłaś u gina na badaniach to miałaś robione badania ginekologiczne szyjki?? Jak jak byłam u gina w pierwszych tygodniach to właśnie tak potwierdziła ciąże i wykluczyła ewentualną ciąże pozamaciczną, więc jeśli tak to myśle że to można wykluczyć spokojnie;-) A możę Twój gin wybadał ciążę ale z racji tego że to bardzo wczesne stadium nie podwierdził jej i wysłał Cie na badania krwi. Trzymam kciuki:tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry