reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Echh:wściekła/y: i czekac w tej pewnosci jajniki dalej bola i czuje takie dziwne bolgotanie co jakis czas. Mdli mnie dzisiaj i senna jestem ale nie wiem juz czy to nie z nerwow...Dalej czesto musze leciec na siusiu do wc. Druga sprawa to ze od jakiegos tygodnia obserwuje swoje piersi zreszta zawsze je obserwowalam tak profilaktycznie. Moze to dziwne ale mam coraz wiecej takich grudek na brodawkach....i dalej pobolewaja. Oczywiscie nie wytrzymalam przed chwila a niestety mialam test w domu wiec go wykonalam, chociaz wiem ze powinno sie robic z pierwszym moczem zwlaszcza jak sie piło rano kawe..Ostatecznie wyszedl negatywny ale mialam strasznie jasny mocz. Zaciekawilo mnie tylko to ze przy robieniu jego pokazala sie delikatna kreska ale po jakis 30 sekundach tak jakby sie rozmyla, wiec zakladam ze to mogla byc np reakcja chemiczna.
Rodzice mojego chlopaka oczywscie juz wiedzieli bo musial sie pochwalic przez telefon. Naszczescie sa pozytywnie nastawieni...chociaz wiedza ze latwo nie bedzie, ale mowia ze jak cos to pomoga:tak:

reklama
czesc :)
mama fajny pomysl z tymi paczkami w ksztalcie serducha :)
no budzet troche wiekszy sie okazal niz ten wstepny... ale w sumie tylko ten model nam sie podobal no i licze na jakos ze tym razem cholera nic mi sie nie rozwali po kilku m-cach...
piszesz julii o objawach a mi wlosy deba staja na glowie, bo JA MAM JE WSZYSTKIE ( no oprocz piersi); rano mam mdlosci, ale maz mowi ze to ze zmeczenia, poz atym jestem drazliwa jak cholera, wszystko mnie dererwuje doslownie klebek nerwow
no i tak jak na pocztaku mojej 1 ciazy na brodzie wysypalo mnie syfami... 4 albo 5 mam, a normalnie mam 1 raz na jakis czas przed okresem. ale 1 i tylko wylaczenie 1, a nie 5!!!!
wiec nawet maz sie zdziwil i skojarzyl moja brode z ta z ppoczatku roku 2008 :)
no ale robilam test wiec chyba bez jaj, co ? ;))))

asiuasiu: ja w ogole zapomnialam ze wy sie przeprowadzacie. kiedy pierwsza noc w nowym gniazdku ??????

milego dnia wszystkim, ide sie pobawic z leopoldkiem

Julia test najlepiej jest robić z samego rańca z pierwszego czyli nocnego moczu,wtedy jest najpewniej,ale najlepiej radziłabym zrobić bętę wtedy będziesz miała 100% pewności.Objawy masz jak na ciążę ale do póki nie zrobisz bety to możemy tylko gdybać :tak:
Cieszę się że jeśli ujrzysz 2 kreseczki na teście to rodzice narzeczonego pomogą :tak: to duży plus i ogromne wsparcie:)

czesc moje wy :* my w walentynkowy dzionek przeprowadzki ciag dalszy mamy moze wieczorkiem jakas kolacyjka bedzie pozdrawiam was

Witaj Asiu:)
Wy nadal się przeprowadzacie także życzę miłej przeprowadzki,szybko się urządźcie i wracaj na bb:)
Buźka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lovlely Ahhhhh rozmarzyłam się, bo 5 mięsięcy temu i 2 dni był nasz ślub:) A jak Wam idą przygotowania? A wynajmujecie sama salę, czy z obsługa i jedzeniem itd?? To tez jest ważne. No i zawsze można w necie poczytać o opiniach na temat sali.
My chcemy salę z pełną obsługą :tak: Przygotowań jeszcze jako takich nie ma :-p na razie jedziemy oglądać i zobaczyć jakie terminy gdzie są :-)

I więcej nie mam sił odpisywać :zawstydzona/y:wczoraj wróciliśmy o 5 rano po imprezce walentynkowej, wytańczyłam się jak głupia i wszystko mnie boli :-p

czesc :)
mama fajny pomysl z tymi paczkami w ksztalcie serducha :)
no budzet troche wiekszy sie okazal niz ten wstepny... ale w sumie tylko ten model nam sie podobal no i licze na jakos ze tym razem cholera nic mi sie nie rozwali po kilku m-cach...
piszesz julii o objawach a mi wlosy deba staja na glowie, bo JA MAM JE WSZYSTKIE ( no oprocz piersi); rano mam mdlosci, ale maz mowi ze to ze zmeczenia, poz atym jestem drazliwa jak cholera, wszystko mnie dererwuje doslownie klebek nerwow
no i tak jak na pocztaku mojej 1 ciazy na brodzie wysypalo mnie syfami... 4 albo 5 mam, a normalnie mam 1 raz na jakis czas przed okresem. ale 1 i tylko wylaczenie 1, a nie 5!!!!
wiec nawet maz sie zdziwil i skojarzyl moja brode z ta z ppoczatku roku 2008 :)
no ale robilam test wiec chyba bez jaj, co ? ;))))

josephine a może zrób jutro z rana test?kiedy masz termin spodziewanej @ ?
lovely wczoraj balet a dziś konsekwencje :-D

mama 05 a nio do czerwca już nie daleko i zobaczysz bedzimy w 2011 roczku szczesliwymi mamciami :)
kakik28 a nio bardzo sie ciesze ze u ciebie dobrze !!!:) życze powodzenia u lekarza :) bedziemy wszystkie wspanialymi mamciami 2011 !:)
A no dziewczynki a tak w ogole zycze wam wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji WALENTYNEK duzo miłości i spełnienia marzeń !!! :*

Wróciłam właśnie z moim M z obiadku walentykowego:P hoho co to były za pyszności:P Potem byliśmy w biurze podróży i wybieraliśmy wczasy. Teraz będę sprzątać klatkę świnki a jutro do roboty ( po urlopie.....jak to to przezyje:P)

Wszystkiego NAJ dla WAS z okazji WALENTYNEK:)

reklama
witam sie kobietki wieczorowa pora:-)my bylismy ponad godz.z naszymi Szczesciami na spacerze-jest cudna pogoda.nie wieje i rzucalismy sie sniezkami-byl ubaw:-Dteraz maluchy pija cieple kakao a ja do Was pisze-czulam sie swietnie-my z Tomem za reke a nasze krasnale przed nami takie rozesmiane:laugh2:

MADA23- TAK JEST CZERWIEC JUZ CORAZ BLIZEJ:tak: maz zamowil mi po obiedzie te witaminy o ktorych Wam wczesniej pialam- FemiFertil. zamowione,zaplacone-jutro beda wyslane i od kwietnia zaczne brac:happy: zjadlam 2 sercowe paczki i mam wyrzuty sumienia:-(nie ladnie,az 2:no: a potem narzekam,ze tylek rosnie:angry:

Wróciłam właśnie z moim M z obiadku walentykowego:P hoho co to były za pyszności:P Potem byliśmy w biurze podróży i wybieraliśmy wczasy. no to pochwal sie kobietko gdzie pojedziecie na wczasy i gdzie pocznie sie Wasz dziecko:tak::laugh2:;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry