Echh
i czekac w tej pewnosci jajniki dalej bola i czuje takie dziwne bolgotanie co jakis czas. Mdli mnie dzisiaj i senna jestem ale nie wiem juz czy to nie z nerwow...Dalej czesto musze leciec na siusiu do wc. Druga sprawa to ze od jakiegos tygodnia obserwuje swoje piersi zreszta zawsze je obserwowalam tak profilaktycznie. Moze to dziwne ale mam coraz wiecej takich grudek na brodawkach....i dalej pobolewaja. Oczywiscie nie wytrzymalam przed chwila a niestety mialam test w domu wiec go wykonalam, chociaz wiem ze powinno sie robic z pierwszym moczem zwlaszcza jak sie piło rano kawe..Ostatecznie wyszedl negatywny ale mialam strasznie jasny mocz. Zaciekawilo mnie tylko to ze przy robieniu jego pokazala sie delikatna kreska ale po jakis 30 sekundach tak jakby sie rozmyla, wiec zakladam ze to mogla byc np reakcja chemiczna.
Rodzice mojego chlopaka oczywscie juz wiedzieli bo musial sie pochwalic przez telefon. Naszczescie sa pozytywnie nastawieni...chociaz wiedza ze latwo nie bedzie, ale mowia ze jak cos to pomoga
i czekac w tej pewnosci jajniki dalej bola i czuje takie dziwne bolgotanie co jakis czas. Mdli mnie dzisiaj i senna jestem ale nie wiem juz czy to nie z nerwow...Dalej czesto musze leciec na siusiu do wc. Druga sprawa to ze od jakiegos tygodnia obserwuje swoje piersi zreszta zawsze je obserwowalam tak profilaktycznie. Moze to dziwne ale mam coraz wiecej takich grudek na brodawkach....i dalej pobolewaja. Oczywiscie nie wytrzymalam przed chwila a niestety mialam test w domu wiec go wykonalam, chociaz wiem ze powinno sie robic z pierwszym moczem zwlaszcza jak sie piło rano kawe..Ostatecznie wyszedl negatywny ale mialam strasznie jasny mocz. Zaciekawilo mnie tylko to ze przy robieniu jego pokazala sie delikatna kreska ale po jakis 30 sekundach tak jakby sie rozmyla, wiec zakladam ze to mogla byc np reakcja chemiczna. Rodzice mojego chlopaka oczywscie juz wiedzieli bo musial sie pochwalic przez telefon. Naszczescie sa pozytywnie nastawieni...chociaz wiedza ze latwo nie bedzie, ale mowia ze jak cos to pomoga

na razie jedziemy oglądać i zobaczyć jakie terminy gdzie są :-)
wczoraj wróciliśmy o 5 rano po imprezce walentynkowej, wytańczyłam się jak głupia i wszystko mnie boli 

a potem narzekam,ze tylek rosnie