reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się w walentynkowy ranek:)
U mnie jest ok...nie długo mam śniadanie które mąż przygotowuję.
Ja zafascynowana lustrzanką,mam 200 stron do czytania także mam co robić.
Miłego dnia,wpadnę do was później:)

reklama
jestem :) mama masz racje, wlasnie tak sobie pomyslalam, ze nadrobimy roznice tym co zaoszczedzilam na pierscionku. no i maly dostal zielonego mac larena, spacerowke, ale taki model z emozna na palsko z innym materacykiem wlozyc dziecko od miesiaca. ( ja osobiscie wloze od 3-4), ale w kazdym razie jeszcze wcale nie siedzace
rolsrojsik kosztowal nas 400 euro ale co tam :) przyda nam sie do 2 dziecka i moze przynajmniej jakosciowo bedzie naparwde duzo lepszy i nie popsuje nam sie jak nasz chicco za ktorego swoja droga tez zabulilismy ponad 500 i to po promocji! wiec bez komentarza... siedzenie wytrzymalo 2 m-ce, zostawiam go tylko dla gondoli na drugiego noworodka....
no w kazdym razie ciesze sie z wozezka, mam juz to z glowy, bo sie tylko denerwowalam... a tatus kupil poldusiowy obiecany drewniany pociag i puzzle z drewna ze zwierzatkami :) wiec popoludnie maly ma zajete jak nic ;)

udalo mi sie znalezc nianie na wieczor walentynkowy!!! przyjdzie kolezanka z uczelni, jak maly juz ebdzie spal :)
no wiec dzis o 19h45 wychodzimy :))))) tak sie ciesze na mysl o fajnej kolayjce poza domem :)
a teraz ide zrobic sobie cos do jedzenia i ide ogarniac dom, bo stan taki, ze sie potykamy o zabawki i nienia nie bedzie miala gdzie usiasc wieczorem iihihiihiihi ;)

a co u was dziewczyny, jak mija niedziela?????

aha zapomnilama napisac: przewoz wozka to ezalezy od formy. w grudniu lecielismy air francem i bylo w cenie, nawet do luku nie dawalismy tylko do gory z nami... super praktycznie, bo malego sie nie nosilo tylko do ostatniej chwili siedzial i zwiedzal.
a tera zmam bilety z taniej linni i wozek albo placisz 60 euro ( wozek i material sportowy typu narty) i dajesz na dol, albo nic. No i jakpo ze mam w domu na poczekaniu 3 wozki od cioci, siostry cioci i kuzynki, to tym razem sobie odpuscilam... sama bede miala wystarczajacy problem zeby niesc torbe pchac walizke i poldusia! poprosze kogos obok tylko o podprowadzenie walizki do wyjscia i juz nas tam rodzinka odbierze :) ale juz widze jak sie naszarpie w czasie podrozy z malym... :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
O właśnie coś sobie przypomniałam co miałam wczoraj pisać odnośnie tego co któraś napisała o ciąży pozamacicznej. Julia21 jak byłaś u gina na badaniach to miałaś robione badania ginekologiczne szyjki?? Jak jak byłam u gina w pierwszych tygodniach to właśnie tak potwierdziła ciąże i wykluczyła ewentualną ciąże pozamaciczną, więc jeśli tak to myśle że to można wykluczyć spokojnie;-) A możę Twój gin wybadał ciążę ale z racji tego że to bardzo wczesne stadium nie podwierdził jej i wysłał Cie na badania krwi. Trzymam kciuki:tak::tak:

Hej;);)
Dopiero teraz pisze ale bylam od rana u przyszlych "teściow":-). Jesli chodzi o ginekologa to tak zbadala mnie i mowila ze tam jest wszytko w porzadku i zadnego stanu chorobowego nie ma. A Testy mogly nie wychodzic bo w zasadzie zle obliczylam dzien okresu, ostatni zrobilam w dzien spodziewanej miesiaczki a nie pare dni po. Tez ciagle mysle czy to nie bole przed miesiaczkowe..sama nie wiem tyle ze trwaja juz tydzien a okresu jak nie bylo tak nie ma...

witam kobiety moje-no JOSEPHINE-wiedzialam,ze dlugo nie wytrzymasz z zakupem wozka;-):-Dfajnie,ze juz Poldus ma bryke-i kolor taki,ze i dla chl.i dla dziew. my tez taki kupilismy uniwersalny-bordowy:happy:gratuluje zakupu choc widze,ze cena 2 razy taka jak myslalas;-) a skoro masz mozliwosc pozyczenia wozka w Pl to faktycznie skozystaj:tak:

Jestem i Ja...
Jak mija wam walentynkowa niedziela?
Ja nadrabiam zaległości w czytaniu ale chyba nie dam rady odpisać każdej z kolei :sorry:

JULIA- a tesciowie wiedza co ewentualnie Was czeka;-):sorry: nie ma @ to albo przesunie sie tak jak jednej tu u nas mamusce az 14 dni albo...na kolejnej wizycie u ginek.zobaczysz juz serduszko.a bole sa mozliwe we wczesnej ciazy wiec jesli jestes to wszystko masz w normie,a tymczasem czekamy do wtorku-nie ma wyjscia:confused2: a masz mdlosci,jestes wrazliwa na zapachy,piersi pobolewaja,nadal chodzisz czesto do wc???????????jesli tak,to raczej ciaza. JOSEPHINE-fajnie,ze znalazlas kogos do Malego na wieczor:tak:przyjemnosci Wam zycze:-D

ja wlasnie pije z mezulem kawe i wcinamy paczki z ajerkoniakiem w ksztalcie serca z bordowa polewa:-D:-D Domino spi a Zuza bajke oglad pierwsza dzis,wiec siedzi wpatrzona:tak:

Julia cóż najgorsza ta niepewność, ale już we wtorrek wszystko się okaże, teraz maksymalnie zajmij czymś czas:-) żeby nie myśleć

Josepfine a Ty sama z Małym się wybierasz w podróż? Sorka jak gdzieś nie doczytałam:sorry: Szkoda że masz problemy z tym wózkiem, bezsens zeby za niego płacić. Ja samoletem nie leciałam nigdy, nie wiem czy bym się odważyła:eek: taki cykor ze mnie

jak walentynki, bo my wcinamy we 3 pizze w domu, zamówliśmy, bo jakos nie mam serca zostawić chorego dziecka z babcią, hmm musiałabym ją też do niej zawieźć
teraz mam wyrzuty sumienia za ta pizz ę:sorry::laugh2:

My też siedzimy w domu bo zimno na dworze,nawet się wychodzić nam nie chce tzn.mi bo mąż z synkiem byli na spacerze w parku :)
My dziś wieczorem będziemy pić winko :tak:

ja wlasnie pije z mezulem kawe i wcinamy paczki z ajerkoniakiem w ksztalcie serca z bordowa polewa:-D:-D

...romantyczne pączki hehe :-D
super macie:)

No nic Ja uciekam na obiadek zajrzę do was później na dłużej.hejka!

reklama
czesc moje wy :* my w walentynkowy dzionek przeprowadzki ciag dalszy mamy moze wieczorkiem jakas kolacyjka bedzie pozdrawiam was

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry