Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja teraz naprawde licze na ta dzidzie...nikt nawet nie planowal ze moglo by byc zreszta napoczatku wrecz przeciwnie modlilam sie o nadejscie okresu...a teraz... jej jakbym sie rozczarowala....
mam nadzieje,ze torbiela nie bedzie
ZAPMARTA- o 9 .00 to pewnie bede miala troche zrobione bo jak Zuze okolo 7.30 do przedszk.odstawiam to rozkrecam sie i od razu po powrocie sniadanko,odkurzanie,na jutro planuje pieczona karkowke,wiec od rana juz sie nia zajme
;-)zrobic marynate,natrzec przyprawami itd...potem spacer z synem,potem Jego drzemka w miedzy czasie bede sie udzielac na BB,potem jade po core,potem po 17 wraca Tom i siadam do Was. takze jeszcze jest niedziela a ja juz mam zaplanowany caly poniedzialek
;-)doskonale Cie rozumiem,tak juz sie nakrecilas,wszyscy w kolo pozytywnie zareagowali,ze teraz dobrzeby bylo,zeby fasolka byla pod sercem.Heh...to co ja mam mowic 21 lat i tak samo moj chlopak...troche czuje sie jak dzieciakJa teraz naprawde licze na ta dzidzie...nikt nawet nie planowal ze moglo by byc zreszta napoczatku wrecz przeciwnie modlilam sie o nadejscie okresu...a teraz... jej jakbym sie rozczarowala....
dopoki @ nie masz to jak to mowia-pilka w grze
czyli -jest dobrze!!!!!!!
JULIA-no niestety nic tu wiecej nie uradzimy-musisz czekac do wtorku na wynimi,a jak sie umowilas z ginek?????masz do Niej przyjsc z wynikami czy zadzwonic???