reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JULIA- ja osobiscie ich nie robilam,ale podobno przy wyniku jest tabela z przedzialami jaki wynik na ktory tydz.ciazy wskazuje. od 5 w gore jest ciaza,ale dalej to nie pamietam jak kumpela miala,ja robilam testy a Ona biegala za kazdym razem na krew. znalazlas ten watek o ktorym Ci napisalam??????????

reklama
zapmarta -a z kąd ty jesteś . jeżeli to nie tajemica .hihih
bo może mieszkasz niedaleko mnie .
mama 05 - jakoś kumam znalazłam ,:-)

no ja już lecę bo trzeba sie szykować na jutro ,
pozdrawiam wszystkich i miłego wieczoru :-).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rozumiem zawsze moge to jeszcze skonsultowac z lekarzem. Pozniej poszukam bo wlasnie dostalam telefon zeby jechac po brata autkiem...Jesli chodzi o moje testy to wsumie tamte robilam przed terminem miesiaczki wiec mialy prawo nie wyjsc ale ten dzisiaj no cuz mozliwe ze zrobilam po popoludniu mialo jakis wplyw...
and here is one more thing, automated forex trading

Jestem...ale się rozpisalyście ufff :eek:

Halo...no tak Ja się pojawiłam a nikogo tu nie ma...:eek:

ja juz w nowym domku jak mile zaskoczyli nas wlasciciele kupili nam kwiaty i slodycze na przywitanie i zyczyli zeby nam sie dobrze mieszkalo trafili na sie super jutro do pracy wiec poczytalam was moje kochane i spac uciekam dobranoc :**

ja juz w nowym domku jak mile zaskoczyli nas wlasciciele kupili nam kwiaty i slodycze na przywitanie i zyczyli zeby nam sie dobrze mieszkalo trafili na sie super jutro do pracy wiec poczytalam was moje kochane i spac uciekam dobranoc :**

super asia!!!! zamieszkaliscie w nowym gniazdku w walentynki :))))
a wlasciciele super mieli gest, rzadkosc hhehe... mam nadzieje, ze bedzie wam sie dobrze mieszkalo.
no i powodzenia w nowej pracy, napisz jak wrazenia!

reklama
witajcie kochane w końcu udało mi się nadrobić :) ale mam dziś lenia że aż musiałam sobie red bula kupić :):szok: miałam umyć podłoge ale na razie sie zbieram :):)

Asiu super z tym mieszkańkiem i ludzie też super postąpili :)
Julia życze żeby @ nie nadchodziła i czekamy razem z Tobą na wyniki :)
No dziewczyny gdzie jesteście ?? Co z tą kawą ???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry