reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam was:-)
Znowu poczatek tygodnia ja narazie sie tak lenie bo mam przerwe w semestrze...ale trzeba zaczac sie uczyc do egzaminow. Dzisiaj ide do laboratorium bo mozliwe , ze juz bede wyniki:tak:. Mam takie dziwne uczucie raz jestem pewna bez testow ze jestem w ciazy, drugi raz doszukuje sie czegos innego...to chyba normalne. Jezeli bedzie dzidzia to dzisiaj zapewne babski wieczor bo mojej kolezanki maz wyjechal na 3 dni to trzeba skorzystac:-p

reklama
julia ja trzymam kciuki i puszczac nie będe :):) mam nadzieje ze babski wieczór się uda nawet jak nie będzie fasolki (choć na 99% mysle że jest) to i tak idź bo towarzystwo dobrze Ci zrobi :):)
było by super gdybyś już dziś miała wyniki :)

W dodatku moj chlopak dzisiaj wydzwania mi od rana i mowi ze mu sie dziecko sni i jest pewny na 100% ze tam w brzuszku juz cos sie rozwija...i wes sproboj mu zaprzeczyc:laugh2:. Mowi ze nie staralismy sie a jednak przypadkiem stalo sie to w dzien owulacji...echh mam nadzieje ze sie nie zawiedzie:-(

hejka z ranka
Ja dziś mam wolne,nie długo muszę oddelegować męża da pracy i potem do was wpadnę:)
Asiu cieszę się że już się wprowadziliście i zgadzam się z Josephine taki gest od właścicieli to rzadkość.
I powodzenia w nowej pracy :tak:;-)
Julia to z niecierpliwością czekamy na wynik badania,powodzenia:)
Marylko Witam:)

Ostatnia edycja:
agnieszka.kk - dzięki :) u mnie wieczór bardzo fajny był :)

asiuasiu1 - ale super właściciele :) bardzo miły gest z ich strony :D

Julia21 - to juz jutro sie dowiesz :D trzymam kciuki :D ja mam jeszcze tydzień do testowania :(

maryla - miłego dnia w pracy i wysokiego utargu życzę ;)

A my sie szykujemy i jedziemy na sele :D

czasami jak sie nieplanuje to nawet bardziej cieszy :):) bożesz ja też już chcem ale niestety muszę jeszcze poczekać kochana mam nadzieje że juz dziś będą mieli pozytywny wynik , ale najwazniejsze że wy sie będziecie cieszyć a chłopak to pewno juz dumny chodzi :):)

Lovely :tak:
Miłego oglądania sali:)
Julia przeczucia przeczuciami ale spokojnie,nie życzę oczywiście złego ale nigdy nie wiadomo i do póki nie jesteś pewna to na Twoim miejscu włączyłabym luzzz :tak:

Lovely- dzieki:) ja tez bede trzymala kciuki za Ciebie:-)

Co do mojego chlopaka heh on juz nawet wie ze to bedzie dziewczynka...wiec czasem juz wole nie sluchac tego jego paplania:laugh2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry