reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no właśnie ja tego atlantika jako pierwszego sprzedałam i troche ich u nas jeżdzi - sprawdziły się i jest ciut tańszy a tako sprzedałam 2 - oba na zamówienie ale podobnego do tako mam kadeksa na stanie - taki sam system montowania spacerówki więc chyba wybiore atlantika a jaki kolr?? taki żeby był uniwersalny myśle nad turkusem - bo widze że i dzewuszki w takim wożą zielony już sprzedałam granatowy za ciemny według mnie a czerwonych jeździ mało więc nie wiem czy z kolorem ryzykowac , chyba wezme turkusowy bo zielony mam inny na stanie :)

i gościu móiwł że atlantiki dobrze się sprzedają

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bo tak sobie jeszcze pomyslałam że tych tako to u nas niewidać - i może to była by nowość albo wręcz przeciwnie niewypał :) ale nic zamówie atlantika a jak sprzedam kadeksa to wtedy tako zamówie - bo wychodzi 100 taniej :) dla klienta a powiedzćie czerwony czy turkusowy zamówić ??

mysle że turkusowy ładniejszy od czerwonego - i wżeczywistości to naprawde ładny kolor nie jest sparny ani nic chyba zamówie turkusowy :) a co tam :):) dzięki agnieszka za pomoc :)

dziewczyny nja tylko na chwile sie przywitac, zaraz przychodzi niania a ja ide sie kuc
za oknem wyhodzi sloneczko :) wkoncu!!!! a gdzie nam wcielo mame??? ;)
julia napisz kiedy wyniki, bo chyba wszystkie czekamy BARDZO NIECEIRPLIWIE na wynik ;)
milego dnia zajrze pozniej, po poludniu!!!!

marylka, mnie też przekonuje atlantic, chociaż mój typ to espiro enzo, widziałam na żywo, dla mnie rewelka !!!
wózki z tej grupt są lekkie, więc klientom mogą przypasować.

julia, jak odbierzesz wynik, to będziesz miała podane parametry Bety odpowiadające tygodniom ciąży, na pewno się zorientujesz bez problemu. Tylko nie trzymaj nas tak w niepewności.

marylka, nie wypiłam dziś z Tobą kawki, bo dwie godziny jechałam do pracy i dotarłam na 10. Zima, zima, zima...

Nadrobilam Was i witam sie. MARYLA-ja tez wybralabym ten pierwszy wozek a turkus to moj ulubiony kolor wiec super -zamow i poprosimy fotke na bloga:tak::-D LOVELY-jak sytuacja z bratem no i jak sala???? AGNIESZKA- juz troche nacieszylas sie aparatem???:-D AGUS KULA, JOSEPHINE,ZAPMARTA -wstawac,zapraszamy z kawka:laugh2:ASIUASIU-fajnie,ze przeprowadzka juz za Wami,teraz 5 tyg.szybko zleci-potem slub no i starania czas zaczac:-D

jpsephine-jestem,tyle,ze jutro mam wizyte u ginek.wiec rano odpalilam woskownice i wywoskowalam sobie nogi i szanowna mala:tak::-D zanim sie nabalsamowalam,zanim wstawilam karkowke-juz mi sie dusi od 40 min ,zanim ogarnelam dom to zeszlo,ale teraz troche bede z Wami bo kolo 12 ide z Domisiem na spacer przed drzemka:happy:

cześć wszystkim
julia -jest kata strona z wynikami beta wbij sobie w google (mamo.tato -artykuł pod tyt,badania beta hcg ,) tam są tabele i wszelkie opisy co do tych badań , kiedyś z tego korzystałam .
maryla 86 -te wózki są nawet fajne , tylko powiedz mi czy są ciężkie i jak do sie ma do schowania tego do auta bo nie ukrywam podobały mi się . :tak:

reklama
dziewczyny gdzie jestescie???????????????????????????????????

Witam Cie MAMA99-co tam u Ciebie?? kiedy Wy zaczynacie bo coraz nas wiecej i przepraszam niepamietam:-(my startujemy w czerwcu:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry