reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nie pamiętam jakie cięzkie i jak się chowają ale jak przyjdzie porobie dokładne zdjęcia i wszystko opisze :) mi też sie ten wózek podoba i panie sobie chwalą :)
turkus to też mój ulubiony kolor :):)
a wózek juz zamówiłam i jedną spacerówke i nosidełko a muszę się wam pochwalić że sprzedałam dziś z rana wózek enzo firmy espiro :):) i juz jestem happy :) aczkolwiek fruwała bym pod sufitem jakbym jeszcze jeden dziś sprzedała :) no wiecie mi zawsze malo :):):-D:-D
mama sama sobie woskiem nogi depilujesz ???? podziwiam Cie :)
zapmarta: no wybaczam Ci tę kawe :):)
jutro ma przyjść do mnie powyższe zamówienie a środe albo czawartek z nuka, aventa i tommie tippoo - kurde nie wiem jak sie to pisze a niechce mi sie tyłka ruszyć żeby sparawdzić :) ale wiecie o co chodzi :) to dam znać jak przyjdą jakieś ładne zeczy to wstawie na bloga :):)

reklama
ja dziś mam komp tylko dla siebie i jestem cały czas tylko mi net odmawia posłuszeństwa .:wściekła/y:
my zaczeliśmy już w pażdzierniku 2009 r, no tak dawno i jak na razie bez rezultatu

a tak wogóle to ta zima mnie już wkurza tyle śniegu że nawet nie ma gdzie zaparkować auta jak człowiek sie wreszcie ruszy ,:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama99: nie martw się fasolka pewno się pojawi w najmniej oczekiwanym momęcie albo jak będziesz myslała że to na pewno nie ten cykl i czekała na następny to już go nie będzie :) zawsze tak jest że te najlepsze zeczy przychodzą z nienacka i ciesza jak niewiem :) mam nadzieje że będziesz się mogła cieszyć fasolką jak najszybciej :):)
ach ten wredny net :):)

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

popieram z tą zimą a kysz a kysz bo mamy z wózkami nie wychodzą przez co mam mniej klientów :):):crazy:

acha zapomniałam sie pochwalić że zamówiłam sobie wczoraj adidaski, zaraz je znajde i wkleje linka :)

maryla -dziękuję za słowa otuchy ale ja się nie martwię , bo jak ma być tak będzie to wszystko zależy od BOGA sam zdecyduje kiedy ma ją nam dać . kiedyś mieliśmy ciężkie poronienie , i myślę sobie że to maleństwo odeszło na chwilkię tylko zmieniło swoją datę urodzin, :tak:.
potem brałam silne leki hormonalne , dlatego teraz muszą one się z organizmu wypłukać jak to mówi nasz pan ginekolog,i bedzie dobrze , nie mam parcia naszkło , jab bedzie to będzie , :tak:

a tak na marginesie tow sobotę poprawiłam sobie humorek i zakupiłam sobie kilka sukienek takich dzianinowych takich milutkich , mąz sie śmieje że przyszłościowe ,bo się uciągają , no i ma rację potem bedzie jak znalazł .
nawet zbytnio nie kręcił nosem na sumę końcową ,był nawet zadowolony że cała kwota poszła na mnie a ,nie na córcię w połowie.:-):-),

dot.gif
kurcze nie wiem jak zaznaczyć ale na tej stronie Buty sportowe - Adidas, Nike,Reebok, Puma, New Balance, And1.[price_filter][]=50-100 i model Reebok Buty Damskie Inside Outduża promocja mi się trafiła bo 130 zł taniej - pewno starszy model ale mi sie podobają i za 100 to nie drogo jak na takie adiki - tak mi się zdaje :)
mama99 masz świetne podejście zazdroszcze takiego opanowania :) ja jestem troche nerwós i wszystko chcem natychmiast jako jedynak :) ale jestem bardziej zorganizowana od męza bo on nie wie nawet kidy i jakie rachunki mamy do płacenia :)

czasami zakupy potrafią poprawic nam chumorek :) choc mój mąż sie śmieje że mi największą radość sprawiają jak inni u mnie robią duże zakupy :) no troche ma racji ale dzięki klientom stać mnie na cokolwiek :)
i gratuluje zakupów
;-)

dzięki ja też jestem nerwus i to okropny :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mój nie raz woli się nie odzywać , bo podobno to po to aby nmie nie denerwować i też naj lepiej już teraz , wszystko , ale wiem że ten pośpiech nie popłaca i czasem sama się uczę pokory , nie zawsze mi to wychodzi , oj nie zawsze :no:

dzięki ja też jestem nerwus i to okropny :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mój nie raz woli się nie odzywać , bo podobno to po to aby nmie nie denerwować i też naj lepiej już teraz , wszystko , ale wiem że ten pośpiech nie popłaca i czasem sama się uczę pokory , nie zawsze mi to wychodzi , oj nie zawsze :no:
mam to samao ale tak trudno czasem to zwalczyć :):) ja to sie jeszcze bardziej wkurzam jak mój nic nie mówi a on cierpliwie czeka aż sie uspokoje a ja łapie gadułe i monologami strzelam jak z rękawa :):) a on nic tylko czeka :):);-)

no to witam w klubie mam to samo :-)

to jak muszą nas kochać ci nais mężowie że wytrzymują z nami

jestem i cholera mam tak jak MAMA99-tez mi net siada i wkurzona jestem wciaz musze wszystko robic od nowa bo nie chce zalaczyc:wściekła/y::wściekła/y::no::angry:nie wiem o co chodzi,raz dziala super ale czesciej do bani:crazy: MARYLA -a ja robie sobie sama woskiem nogi i tam...no wiesz-gdzie gin.zaglada-pamietaj ,ze przezylam 2 porody wiec ten bol choc nie jest przyjemny,ale krotki a efekty na dlugo:tak::tak:

reklama
ja mniałam znieczulenie zewnątrz oponowe w tamtych czasch to był luksus za który nieżle zapłaciłam , ale warto było

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry